|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Adnan Şenses sıkı bir sırtıcı geçenlerde sırtıyla aldığı levrekleri görmüştüm
![]() Akşamki meze çıktı diyordu adam hem balıkçı hem rakıcı daha ne olsun ![]() iletişime geçebilirsek sitemize üye bile yapabiliriz ![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Acaba Adnan Şenses i mi araya koysak ? belki torpilin faydası olur
![]()
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#14 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Arkadaşlar Rıdvan kardeşin fikrini destekleyelim.
Ben de şu anda linkten yazıyorum kanal D ye. Hadi biraz gayret Saygılar
![]() |
![]() |
#15 | ||
Guest
|
![]() arkadaşlar bende naçizane biriki satır karaladım kanala umarım başarılı oluruzda bizlerde anlayabildiğimiz bir dilde ve kendi ülkemizdeki avlaklarda çekilmiş belgeselleri izleyebiliriz.
konuyu açan arkadaşada sonsuz teşekkürler |
||
![]() |
![]() |
#16 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#17 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Bende Bİr Maİl Attim Kanal D YÖnetİcİlerİne İnŞ İsteklerİmİz GerÇekleŞİr...
SÖYL€DİĞİN GÜZ€LLİĞİN TÜRKÜSÜ İS€ ISSIZ ÇÖLD€ BİL€ OLS@N BİR DİNL€Y€NİN ÇIK@R... GöZ Y@$L@RI M€RH@M€T€ D€LiLDiR;YüR€k Y@NM@dıkÇ@ GöZ Y@$@RM@Z... B€KL€N€N GüN G€L€C€KS€ Ç€KİL€N ÇİL€ KUTS@LDıR MeRt DoĞ@N AMASYA [[05]](hatta varay) ![]() ![]() eforstorm@hotmail.com |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Sende Destek Ver ! | Samet Eryavuz | Tabiatı ve Canlıları Koruma | 43 | 30-01-2009 09:15 |
gemliği tanımak istiyorum | balıkçısofi | DENİZ AVI KARADAN | 2 | 09-10-2008 14:41 |
Destek istiyorum | aligalipkaya | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 0 | 28-09-2007 22:57 |
Arkadaşıma manevi destek... | Uzm.Dr.Rastgele | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 26 | 11-05-2007 10:21 |
Sezonu açtım (İspendekler) | arm59 | FOTOĞRAFLARIMIZ | 8 | 26-05-2006 02:52 |