|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() alabalık ve zıpkın2...
![]() ![]() Bu mesaj en son " 20-10-2007 " tarihinde saat 22:05 itibariyle rüzgar2 tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() solaaaa dön (balıklara göre)
![]() Bu mesaj en son " 20-10-2007 " tarihinde saat 22:05 itibariyle rüzgar2 tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() sağaaa dön.....:polis:
Bu mesaj en son " 20-10-2007 " tarihinde saat 22:05 itibariyle rüzgar2 tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Vallaha imreniyorum size mis gibi dağ havası ve göl havası aynı anda
balık desen gani gani dostluk muhabbet hat saffada daha ne olsun bilmiyorum tebrikler gözümüzü gönlümüzü açtınız...
![]() |
![]() |
#15 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() Bu arada imreniyorum kelmesini atlamışım..fırsat bulursan atla gel götüreyim seni oraya hasta olursun..manyak güzel alabalıkçılık |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Ya sami bu balıklar sirkülerde yasak olan türlerden değilmi..nasıl avını yaparsınız arkadaşlar..birde boyları bayağı ufak gibi geldi bana..üstüne üstelik balıkları gölde temizlemiş belkide yemişsinizdir hadi sen ne isede seko yapmamalıydı bunları.
![]() |
![]() |
#17 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Peki şimdi en uzman biri olarak Sevgili abim Selim Abiye bir soru sormak istiyorum...Selim abicim sen bir insanın duruşundan kaç tane balık tuttuğunu anlarsın...Bu balık ortamında tanıdığın Seko kaç balık ve ben kaç balık tutmuşuzdur..Daha kabaca benmi çok tutmuşumdur o mu.?.....Bu sorumu fotolardaki duruşlarımıa pozisyonlarımıza bakarak cevapla...
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Sami abi kabaca sen 3-5 tane fazla tutmuşsundur
![]()
![]() |
![]() |
#19 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() ne diyeyim sami balıkların tiplerine bakarsak sen en az 5-8 arası almışsındır sekoda 1-3 arası olabilir belkide boş geçmiştir,ama bu tür alabalıklar devlet tarafından o göldeki zararlı balıkları(tabi alaları) yok etmek için atılmıştır arkadaşlar..sizde gidip balıkları yok etmişsiniz olmaz bu böyle..
![]() |
![]() |
#20 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |