![]() |
#11 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Doğan sanırım tekneden yapılan sistemde hep şamandıra dük dursun diye hemde tekneden uzak mesafelerde yüzeye yakın yem yüzdürebilmek için yapılmış bu yöntem şekilden böyle bir anlam çıkarttım ben
![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Arkadaslar ise yarayan bir bulus olabilir... ama benim isim olmaz öyle abidik gubidik seylerle....
Ben oltami atar baligimi avlarken efes biramla beraber tuzlu fistik yerim....Balik tutup stress mi atacaz ucurtmaylami ugrasacaz....Uzunnnn Is Birakin o aleti isat eden kullansin..
![]() |
![]() |
#13 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Merhaba ...
heheheeheh ![]() Millet artik sorarmis , abi neyle tuttun bunu , bende dermisim CITALI ile - oda dermis o ne yaw ?? hahahah Arkadaslar cok enteresan bir olay ve teknik , burada cok deli dolu sistem var , ve biliyorum ama böylesini görmedim , Amerikada Bas Pro shop isminde bir Büyük Toptanci var - Onlarda da buna benzer sistem var ... bende degisik seylerin hastasiyim , yakinda sizlerle burada sistem ve malzeme üzerine cok sohbet edecegimize inaniyorum .... suan biraz yogunum , zaman buldukca resimlerimi toparliyorum insallah yakinda beraber fikir alis verisi yapariz . ![]() ![]() selamlar
![]() |
![]() |
#14 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() usta bütün bildiklerimi unuttum bu işin sınırı yok hayal dünyamızı zorlaylım.............. paylaşım için teşekkürler
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
şu görüntülere bir bakınız .. | mufi | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 3 | 15-09-2007 22:04 |
Av Doğa dergisi hakkında bakınız acil. | Taygun KOCABIYIK | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 2 | 30-12-2005 02:30 |