|
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() birde tüm sitedeki arkadşlara bir sorum olucak yakın zamanda polyester bı tekne alıcam motoru için çok fazla imkanım yok neler önerirsiniz
|
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
eger motor alacaksan BG / tekne boyunun metre başına 1 oranı olsun yani 4,50 tekneye 5 bg den aza alma 7 m.tekneye en az 7 bg. vs. aslından teknenin katalogunda firma uygun motor BG aralıgını belirtir ama en düşük BG olanını tavsiye etemem. mesela 7/15 arası derse sen 9,9 al ..gibi.... gün gelir ani hava patlar çok çabuk dönmen gerekir.. Allah korusun berbat olaylar çıkabilir.. |
|||
![]() |
![]() |
#3 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() muvaffak abi dedıklerın hepsı katılıyorum bende keçi bi peder var 6 m ebatlarında ahsap bi teknemiz vardı 2 sene öncesıne kadar lombardini de motoru vardı ıkımızde çok meraklısız denizin balıgın ama dinlemedi benı sattı cok dıl döktum bakamadık bende kafama koydum o yuzden ağaç istemiyorum fıber bı tekne alıcam amma velakın sormak ıstedıgım ıkıncı el motor almam mantıklı olurmu benım için cok hız önemlı deıl ama dedıgın gıbıde hava patladıgı zaman da benı idare etmelı fikir ve görüsleri bekliyorum muvaffak abi saygılarımla
![]() |
![]() |
#4 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() arkadaşlar benım gorusumbu tuzlu suda iyi iş yapmaz ancak ahtapotu guzel cezbeder ve ahtapot iyi saldırır derim... ama çok mantıklı bi icat
![]() |
![]() |
#5 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Anıl kardeşim inşallah aradığın gibi bir motor ve tekne bulursun..
Birde sakın yanlış anlama sen, yaşca benden bayağı küçüksün o yüzden bir abin söylüyorum.. baban için "çok inatçı" deseydin daha şık olacaktı..
![]() |
![]() |
#6 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() bravo kardeşim,yaratıcılığınız süper
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() deneyenler varmı iş yapmışmı
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Sağol çok işe yaradı
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Melek Balığı Lazım | acemicaylak | Akvaryum | 7 | 17-02-2010 18:36 |
TAVŞAN KANI ÖLÜM (sakın bu çayı içmeyin) | kemalakcinar | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 5 | 23-06-2008 11:04 |