|
El Yapımı Kendi Yaptığınız Malzemeleri Bizlerle Paylaşabilirsiniz... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | ||
Guest
|
![]() selim abi, mert ikinizede ayrı ayrı teşekkür ediyorum açıklamalarınız için.
denizde çok fazla avlanma imkanım olmadığı için maalesef deniz avcılığı ile ilgili konuların çoğunu bilmiyorum.ne mutlu banaki sizin gibi dostlar varda bunları öğrenme imkanım oluyor. |
||
![]() |
![]() |
#13 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Selamlar,
Zargana avı gerçekten çok zevkli imiş.Ben de ilk defa bayramdan sonra adrasanda tuttum.Biz tekneden,30 luk mesina ve sarı renk ipek kullandık.fırdöndü,ağırlık falan yok. takip mesafesi 40 - 50 mt. Zahmetsiz ve verimli bir av,1 ipek = 1 zargana ,ve oldukça lezzetli imiş. ekteki çizimler belki açıklayıcı olabilir, Selam ve sevgilerimle , Rastgelsin,
![]() |
![]() |
#14 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Henüz ben de zargana avlamadım hiç ama çok methettiler, birgün fırsat bulursam denemek istiyorum...
![]() |
![]() |
#15 | ||||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
Ayrıca Selim abimin bu güzel icadı için kendisini kutluyorum ![]()
![]() |
![]() |
#16 | ||
Guest
|
![]() paylaşım için teşekkürler...ellerinize sağlık...
rastgelsin... |
||
![]() |
![]() |
#17 | ||
Guest
|
![]() bu zargana topu şamandıra gibi suyun üstündemi kalıyor acaba ? öyle değilse bakkallarda satılan çocukların oynadığı lastik toplar var aynı deodorant topu büyüklüğünde onlarda gayet kullanışlı olur.üstelik onlar rengarenk...
|
||
![]() |
![]() |
#18 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Evet bunlar şamadıra gibi su üstünde kalır. Pek çok alternetif üretilebilir top olarak kullanılmak üzere, sizin söyledikleriniz de kullanılıyor zaten kimi zaman...
![]() |
![]() |
#19 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Bilgiler icin tesekkur ederim, ben de yeni bilgiler edinmis oldum sayenizde. zargana avini merak etmeme ragmen nerelerden yakalanabilegi konusunda beni bilgilendirebilirmisiniz. yani "cehaletimi mazur gorun" iıldır da olurmu, veya sig yermi derin yer mi.
bilgi verebilirseniz sevinirim isik ve sevgi ile kalin
Metin (Alparsbeğ) Eşrefpaşa - İzmir, 1970 A Rh(+) ![]() ![]() Güzel Türkçe'mizi lütfen düzgün kullanmaya çalışalım. Ben mükemmel değilim, ama elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Sizlerin de desteğini bekliyorum. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen Kan Bağışı Kampanyamıza Destek Olun. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Muvaffak abi zargana konusunda tecrübeli ondan bekleyelim bakalım bilgileri
![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Zargana Avı | niXiz | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 30 | 25-02-2012 22:21 |
Zargana Avı(VİDEO) | Bornovalı | Videolar | 7 | 14-10-2010 19:23 |
lure yapımı (rapala yapımı) | aganta borina borinata | Yapay Yemlerle İlgili Herşey | 7 | 18-12-2007 22:46 |
eşkina ve zargana | kartallı | FOTOĞRAFLARIMIZ | 13 | 30-04-2007 17:29 |
Zargana topu... | ykmk | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 7 | 04-07-2006 09:55 |