|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
soruyu tekrar oku istersen abi eee cevabı yarın gece açıklayacağım uğraşın abiler
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Sevgili Can, bu soruyu sorduğun gün fizikçi bir arkadaşa sordum, halen cevap gelmedi. Ben de denemeye başladım. O günden beri evde kızartma yapılırken izliyorum, yağ bir türlü kaynamıyor, en fazla yanıyor yinede kaynamıyor. Bence Serkan'nın dediği doğru. Kızartma yaparken yağ kaynamaz.
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||||
Miço ![]()
|
![]() can abi kızartma yaparken ıtalyan tava kullanmam cem tava kullanırım kızartırım bee abi
![]() ![]() ![]() CAN ABİ SÖLE DAA ŞUNUn CEVABINI ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#14 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Can kardeş; İtalyan tavalarında problem çıkmıyorsa, İtalyan tavasımı alıcaz.
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() evet arkadaşlar seko cevabı erken bulduğu için uzatmaya karar vermiştim hiç bir tavada yağ kaynamaz kaynayan tavaya attığınız gıda yada sudur yağın kaynama derecesi 1050 c.yani bizlerin ocaklarında bu ısıyı bulmamız mümkün değil seko yu tebrik ediyorum şimdi sizin bildiğiniz bir soruyuda siz sorun bakalım ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Bana Rastgele | freediver | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 5 | 08-07-2007 11:32 |
biri bana anlatsın!!! | gıracemi | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 7 | 20-05-2007 13:42 |
Bana şans dileyin.... | Uzm.Dr.Rastgele | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 44 | 20-04-2007 20:37 |
Bana 40 kırbaç vurun | Taygun KOCABIYIK | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 3 | 06-05-2006 21:06 |
MSN, MSN söyle bana ! | Bir Dost | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 3 | 23-01-2006 20:15 |