|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | ||
Guest
|
![]() tebrikler kardeşime.maşallah kurutmuşun denizi.ama bu şans ben geldiğimdede olmasın sende o zaman görüşürüz.doooğru tutamadın balıkların yanına demedi deme.ne demişler komşuda pişer bizede düşer.sende şans olsunki kıyısından köşesinden bizde yakalayalım dimi ya...
|
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | ||
Guest
|
![]() Aferim size beyler.. en azından muhabbetiniz bol olmuş bence hepsinden önemli...
|
||
![]() |
![]() |
#13 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Ramocum sen gel yeterki,isterse bana tık demesin,benim kısmetim senin olsun kardeşim...Ama senin kısmetin kapalıysa yaparız bi güzellik sana...Sen kalk oralardan gel,sonra eli boş dön,yazmaz öyle şey bizim kitabımızda...Dört gözle yolunu gözlüyoruz emin olabilirsin...
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Çok sağolasın muvaffak abicim...İnşallah sizin gibi değerli abilerimizle de birgün bir av partisinde o güzel muhabbetlerden edebiliriz inşallah
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||
Guest
|
![]() geçen sefer ballı kaymağa bağladık işi bu sefer bal da yoktu kaymakta gerçi sütün kaymağından yapılan neüğüdü belirsiz bir sey gaktırdı ado ama bununmu etkisi oldu artık bilemiyecem bu kadar bal olurmu arkadaş bizede bulaştırsın diye bazı isteklerde bulunduk dokanmadı bizede mert cupiyi cekince tabi bu isteklerden birisini mertemi uyguladı diye düşünmedim değil yani
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
#16 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Gücencim senin balın bana geçmiş galiba kardeşim.Grubun ballısı sensin diye anlatmışlardı bana ama ne hikmetse "güüüüç bende artıııık" diyesim geliyor
![]() Kardeşim benim işin şakası bir tarafa ben istiyorumki benimle beraber herkes balık tutsun böylesi inanki beni daha çok mutlu eder...
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Çok zevkli ve keyifli bir bir gündü. Hep birlikte eğlenceli saatler geçirdik. Bu güzel güne birkaç parça balık eklenince daha keyifli oldu. Tabi Onurun haklı keyfine diyecek yoktu. Tüm ekibi ve kendimi Onur'a gösterilen sabırdan dolayı kutluyorum
![]() ![]() ![]() Birlikte geçirdiğimiz bu güzel gün için ekipteki tüm arkadaşlara ve sabah 03:30 da kalkmamı sağlayıp (aslında hiç uyumamıştım) 04:00 da sokağa diken ve 05:00'a kadar titreyen bir ağaç haline getiren Sayın Güven Özyeldan'a hususiyetle teşekkür ederim ![]()
![]() |
![]() |
#18 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Saygıdeğer Erhan abicim takdireşayan sabrınızı ben de kutluyorum ama bir yerde yanılıyorsun ben istediğim balığı değil sizlerin talepleri doğrultusunda balık çektim abi.Hatırlarsan mert "bir de karagöz çek kardeşim tam olsun" dedi,karagöz geldi...Şayet ben istediğim balığı çekseydim(kefal & levrek) vay vay vay senin haline dicem ama bu konuda haldunumun bir tabiri var onu söyleyemicem şimdi burda...Siteyi kapatırlar falan
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() onur şansın daim olsun çatlatıyorsun ortalığı yıkılıyoooooooooo vallaaaaaa
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Evet günü tek kelimeyle özetlemek gerekirse "harika" denebilir ama detaylara girmek istiyorum.
Akşam ıldırdan dönüyorum telefon çaldı homurdana homurdana cebimden çıkardım bir baktım adnan abi hemen lafa girdi yarın gümüldürdeyiz hazır ol 1 kişi bulursan iyi olur teknede boş yer var dedi o an onur abiye sordum o an yok gelmiycem dedi. Eve geldim hemen oltaları hazırlamaya başladım telefon çaldı onur abi arıyor tago fazla minder varsa getirirmisin diyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu güzel günü yaşamamda katkısı olan tüm abilerime teşekkürlerimi sunuyorum inşallah daha güzel balıklı avlarımız olur. son olarak avınız kanlı ve canlı olsun diyorum alayan anlar ![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
17/12/2006 sığacık-gerence raporu | giritli | DENİZ AVI KARADAN | 28 | 18-12-2006 21:31 |
Gümüldür Raporu (5 Ağustos 2006) | Taygun KOCABIYIK | FOTOĞRAFLARIMIZ | 41 | 16-08-2006 21:34 |
kordon raporu 22.06.2006 | obivan | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 3 | 22-06-2006 10:38 |
18 Mart 2006 İzmir Av Raporu | Taygun KOCABIYIK | FOTOĞRAFLARIMIZ | 17 | 21-03-2006 04:27 |
04.03.2006 İzmir Av Raporu | Taygun KOCABIYIK | FOTOĞRAFLARIMIZ | 21 | 12-03-2006 06:42 |