![]() |
#11 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
vallahi ishak abi aynı şeyller benim de kafama takılmadı değil hani...şu av dönemlerindeki gibi ruhsuz uyarı mesajlarıyla dolu bi yayın politikası izlemeyeceğini umuyorum...ve sanırım kara avı ağırlıklı olacak gibi yayınlar... rastgelsin... |
|||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Doğan abi adamların asıl amaçlarının keyifli zaman geçirmekten ziyade balık yakalamak olduğu izlenimi yarattı bende, zevk için yakalamayan kişinin boyut yada sınıra önem vereceğini sanmıyorum. Ayrıca her ne kadar bu şekilde av konusunda tecrübem olmasada şöyle bir durum var ki; yakalamaya çalışılan balıkların boyutları ile yem boyutu orantılı olması gerekir. Bana göre adamlar buradan her zaman bu boyutta balık aldıklarında küçük yem ile avlanıyorlar. Yoksa avı yasal boyutlarda olan kılıç için palamut ile yem yapıldığını izlemiştim.
![]() |
![]() |
#13 | ||
Guest
|
![]() Arkadaşlar yıllar öncesinden avrupa ve amerikada ücretsiz belgeseller yayınlanırken bizde daha TV siyah beyaz dı. halen Bu ülkedeki menfaatçi medya reyting peşinde koşup gelişigüzel yapımlar la Türk insanını oyalamak ta iken böyle bir kanalın yayına başlamasını ben uygarlık ve bilim adına memnuniyet ile karşılıyorum ve bu işi yapanları tebrik ediyorum.. türk insanı bunlara layıktır hatta dahada ilerisine..
|
||
![]() |
![]() |
#14 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Benden sizlere tavsiye bütün yeni yayınlanan filmleri bir şekilde kopyalayın(çekin) bu DVD olur Video olur fark etmez imkanı olanlar kendilerine güzel bir arşif yapabilirler,herkese hayırlı olsun.
![]() |
![]() |
#15 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() bu kanalın açılışı tüm kara, deniz,hava,toprak, doğa ne biliiim her av meraklısı için müthiş bir haber.... Umarım hergün aynı şeyleri tekrar tekrar göstermezler.. İçeriğinde çeşitlilik olur.. Fransızların, Chasse&Peche kanalı gibi olsa yeter zaten..
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#16 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() "av hayvanlarını atalarımızdan ödünç almadık, torunlarımızdan ödünç aldık" (kızılderili ata sözü) az önce yaban tv de denk geldim,hoşuma gitti paylaşıyım dedim.
![]() |
![]() |
#17 | ||||
Miço ![]()
|
![]() Alıntı:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#19 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
rastgelsin... |
|||
![]() |
![]() |
#20 | ||
Guest
|
![]() Değerli admin arkadaşlar...Bu konuyu başlatan MUSTFER arkadaşımız siteye yazı ekleyemediğini söylüyor.Ayrıca üye listesinde de adı yok?Bir yanlışlık yapıldı galiba...İlgilenirseniz seviniriz...
|
||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Konya - Bozdağ Yaban Koyunu gözlemi | omerko | Organizasyonlar | 9 | 24-04-2007 22:08 |