|
![]() |
#1 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() arkadaşlar bahsettiğim parmaklık
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||
Guest
|
![]() bi parmaklığı deriden yapıyruz...ama sadece küspeli takımlarda kullanıyoruz... malum küspe ağır.. eğer parmaklık kullanmazsanız bi kaç atıştan sonra misina parmağınızı keser...
rastgelsin... |
||
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() hassasiyette bir azalma oluyormu?
![]() |
![]() |
#4 | |||
Miço ![]()
|
![]() oncelıkle selamlar,,bi sorum olucaktı gecen gun en saglam mısına olarak (bana soylenen o ) asso nun double strengh yazıodu sanırım aldım bu mısına gercekten cok ıyımı cunku ıncede aldım ( 0.22 0.23) yani buyuk bır balıkta bır sorun cıkarırmı??
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Çağdaş kaloma ayarını doğru yaptığım sürece sorun yaşayacağını sanmam, güzel misinadır...
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() çağdaş güle güle kullan, makara üstünde çekeri yazar bu sana nekadarlık bir dayanma gücü olduğu hakkında fikir verir. bence güzel misina...
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
Miço ![]()
|
![]() saolun,,içim rahatladı valla
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#8 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() berkley in vinplas ını tavsiye ederim.sizi asla yolda bırakmaz
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() ANGEL KISS marka misina alan varmı.ben bulamadım buralarda..alan varsa nerede bulduğunu söylerse sevinirim..
![]() |
![]() |
#10 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() ben kullanıyorum ve fena değil kipalarda bulunuyor
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Sazan balığı ile ilgili bilgi | dizel45 | Tatlı Su Balıkları | 30 | 11-07-2011 12:23 |
Örgü misinalar | balıkcı | Misinalarla İlgili Herşey | 65 | 25-02-2008 17:10 |
buyrun | VOLKAN | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 26 | 10-06-2007 23:44 |
kullanışlı misinalar | mufi | Misinalarla İlgili Herşey | 1 | 17-03-2007 12:54 |
Beyler buyrun... | Anıl ÜNALAN | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 2 | 03-02-2006 01:01 |