|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | ||||
Organizatör
|
![]() iyi eğlen mişsiniz ama ben halka resim göremedim arıza bende mi ?
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
bu linke tıkla ve yüklenmesini bekle adnan abi biraz uzun sürüyor
![]() |
![]() |
#13 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Tagoooo...sihhatler olsun kardesim...abicim bence siz bile bile lades demissiniz...ama bu meret de boyle birsey iste...adama bile bile lades dedirtiyor cogu zaman...bu havaya ragmen yinede allahin sevdigi kullariymissiniz...bence baliklar gayet guzel kadesim...hele mirmira bayildim vallaha...ben bu hafta cezali oldugum icin gidemedim bir tarafa...
yazi icinde kusura bakmayin,kullandigim klavye sadece ingilizce karakter yaziyor...
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |||||
|
![]() Abicim senin gazabından kaçan mırmır ve çupraları biz yakaladık izmirden gelip burdada bizi mi buldu diye hayıflandılar önce ama seni bu hafta yanımıza almadığımızı söyleyince rahat rahat şahadet getirip hakkın rahmetine kavuştular
![]()
![]() |
![]() |
#15 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Arkadaşlar bu havada balığa gitmekteki cesaretinizden dolayı kutluyorum (ben de gaza gelip dalmaya gittim, denizde güzel bir dayak yedim geldim söylemesi ayıp
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#16 | ||
Guest
|
![]() hava kotuydu motuydu , acaip yorgunluk vardi ama degdi dogrusu. Hem gulduk hem eglendik hem de balık tuttuk, kamışın ucunun inip kalkması, zilin şıngırdaması da ne güzel duyguymuş hasret kalmıştık. Az verdi ama gene de zevk aldım ben, Ildırda saatlerce bekleyeceğime bundan sonra 2 haftada bir giderim akbüke giderim sonuçta yaza az kaldı o zaman gelsin balıklarrr
|
||
![]() |
![]() |
#17 | ||||
Miço ![]()
|
![]() Alıntı:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |||||
|
![]() Turgay abi hiçbir yere tıklamana gerek yok sadece biraz uzun sürüyor yüklenmesi ortada bir ok dönüyor orada resimler belirir bağlantı hızına göre 2-3 dakika içinde
![]() |
![]() |
#19 | ||
Guest
|
![]() linki acmak zor oldugundan, bizi ilgilendiren tek resmi yukluyorum
![]() |
||
![]() |
![]() |
#20 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Bravo arkadaşlar,gençlik yılmıyor,ne yağmuru ne de rüzgarı dinliyor.
![]()
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |