|
Tanışma Üyelerimizle tanışıp kaynaşabileceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Aramıza hoşgeldin Meşmen...
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Meşmen bey hoşgeldiniz...denizin tadının kaçtığı şu günlerde sizden tatlısu raporları bekliyoruz...
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() arkadaşlar hepinize çok çok teşekkür ederim. Hepinize birden HOŞBULDUK ayrı ayrı cevaplayıp hoşbulduk demek isterdim ama nasıl ayrı ayrı cevap yazacağımı hala öğrenemedim.bu konuda yardımcı olursanız çok sevineceğim.1-2 gündür abimin işlerini yapmaktan balığa gidemedim ama en yakın zaman da gideceğim.Sizlere inşallah iyi fotoğraflar yollayabilirim.
![]() |
![]() |
#14 | ||
Guest
|
![]() hoş geldin balıkçı dostum...
|
||
![]() |
![]() |
#15 | |||
Miço ![]()
|
![]() aramıza hoş geldin arkadaşım.
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | ||
Guest
|
![]() Sevgili arkadaşım dost ortamına hoşgeldin.Umarım kalıcı ve katılımcı olursunuz.
|
||
![]() |
![]() |
#17 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() hoşbulduk arkadaşlar .yarından sonra inşallah balığa çıkacağım şans dileyin ihtiyacım olacak.ayrıca SÖKE 'DEN kefal tutmak isteyen (b. menderes nehri) ama ne yapması gerektiğini bilmeyen arkadaşlar varsa bana mutlaka soru yazsınlar.teşekkürler hepinize bol şanslar.
![]() |
![]() |
#18 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Meşmen soru yazmaya gerek yok sen av yöntemlerini anlatman yeterli.
![]() |
![]() |
#19 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() aramıza hoş geldiniz umarız katılımcı olursunuz.
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | ||
Guest
|
![]() Aramıza hoşgeldin Meşmen...
|
||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Bir yeni arkadaş daha : ) | Doğan ÖZCAN | Tanışma | 7 | 06-10-2009 08:19 |
yeni bir tayfa daha dünyaya geldi ? | ADNAN | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 14 | 05-11-2008 15:27 |
Aramıza yeni bir balıkçı daha katıldı | murcey | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 5 | 13-08-2008 07:41 |
bir yeni üye daha | Salih Reis | Tanışma | 22 | 13-04-2007 00:41 |
yeni bi lure daha... | aganta borina borinata | Yapay Yemlerle İlgili Herşey | 13 | 16-03-2007 08:23 |