![]() |
#11 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() rauf baba ALLAH SENDENN denizlerdeki balıklar kadar razı olsun valla.denizde ne kadar balık varsa hepsi senin çaparilere gelsin.2 saatir bedene iğneleri bağlamak için uğraşıyodum.az daha kafayı yedim.ama sen hızır gibi imdadıma yetiştin baba.en büyük rauf baba.
![]() |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
yeni üyelerimizdensiniz hoş geldiniz tanışma bölümüne bir mesajla kendinizi tanıtırsanız bütün site üyeleri sizi tanırlar.eğer yazmıssanız tekrar hoş geldiniz. imza ayarlarınızı lütfen yazınız bu sayede birbirimizin nereden ve hangi yaş gurubundan olduğunu öğrenir konuşmalarımızı ona göre yaparız.gözlerinden öper bol balıklı günler dilerim rastgelsin. |
|||
![]() |
![]() |
#13 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() rauf baba siteye yeni üye oldum.ve tesadüfen oldu.hep hazır çapari alıyodum.10 tane istavrit alınca çapari bozuluyodu.balığın en zevkli yerinde çapari açmakla uğraşıyodum.kendim yapmaya karar verdim.birazdan denize açılacam inşallah. rauf baba senin o güzel anlatımınla ve tarifinle senden öğrenipte sabaha kadar hazırladığım harika çaparilerle bakalım ne kadar balık yakalarım.hepsinin resimlerini çekip yayınlarım.bu arada kendimle ilgili bilgileri nerde ve nasıl yayınlayacam aradım ama bulamadım.yaş 28 erzurumun dadaşıyım.ama 12 yıldır üsküdarlıyım.
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Bu mesaj en son " 01-07-2007 " tarihinde saat 12:51 itibariyle discus tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
imza ayarlarını yapmayı resimlerle anlatıyorum. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] yukardaki resimde sayfadaki kontrol paneli yazan yere tıkla.1-NR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Gelen yukarıdaki sayfadaki imza düzenle yazısına tıkla.2-NR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Gelen sayradaki imza düzenle kısmı sende boştur 3-NR oraya yazmak istediğin bilgileri yaz örnerk olarak benim yazdığım gibi.Sonra imza düzenle cercevesinin altındaki İMZAYI kaydet 4-NR butonuna bas.imzan kaydedilmiştir.sonra kendi yazdığın forma dönüp oradan kontrol edebilirsin.selamlar. Bu mesaj en son " 01-07-2007 " tarihinde saat 08:10 itibariyle Rauf tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
#16 | |||
Kaptan
|
![]() harikasın rauf abi....teşekkürler..
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |