|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() ömer yorgunluğuna değmiş yinede...
![]()
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | ||
Guest
|
![]() Ömer ellerine sağlık güzel av olmuş...
|
||
![]() |
![]() |
#13 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Çok güzel çipura tebrik ederim. Demek balık nazlı, tuzlanmıştansa taze yemi tercih ediyor...
![]() |
![]() |
#14 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() ben cuma bozbük fransız tatil köyü önünde epey durdum bir şey alamadım akşama doğru saplıadada 2 lidaki alabildim ama oralara ilk gidişim olduğu için yer bilmiyordum inşallah birdahaki gelişimde didim iskelesini deneme fırsatı bulurum sana rastgelsin çupra çok iyi.
![]() |
![]() |
#15 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Bravo, az ama öz bir av.....
![]() |
![]() |
#16 | ||
Guest
|
![]() ömer çupra çok güzel valla...hele fotoğraf beni yanıltmıyorsa belki o levrekten daha ağır gelir
![]() rastgelsin... |
||
![]() |
![]() |
#17 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() tebrikler güzel av olmuş...
![]() |
![]() |
#18 | ||
Guest
|
![]() Sevgili Ömer Paylaşımın için sağol......Burası dostluk ve paylaşımın adresi olduğundan bir daha ''yazım uzun oldu'' diye düşünmemeni istiyorum......
Ah '' şu iğdeler '' açsada sen uzun yazıyı o zaman göreceksin......(Göksel'e çakıl atıyorum....) |
||
![]() |
![]() |
#19 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() ömer kardeş tebrik ederim.güzel çupra. bu zamanda bundan iyisi can sağlığı
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Herkese teşekkürler arkadaşlar...
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
balık ve oltayı bilen varmı..? +16 | cumhur | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 9 | 06-12-2007 05:01 |
Nasip ise yarın yolcuyum... | ishak BALLICA | DENİZ AVI KARADAN | 22 | 11-07-2007 09:23 |
Bugün İznik...Hepimize Nasip Ola | cevat2 | TATLI SU AVI | 16 | 14-03-2007 17:02 |
Nasip olursa,yarın yolcuyuz... | Uzm.Dr.Rastgele | ANILAR | 17 | 17-10-2006 11:27 |
Eğlence olsun diye | hijacker54 | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 4 | 01-03-2006 02:54 |