|
Organizasyonlar Her türlü fuar, av yarışması ve üyelerin aralarında yaptığı organizasyonlar hakkında... |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() kıymetli dostlarım istanbulu bu ziyaretimle aynı tarihlere rastlayan bu fuar organisasyonunu hem kendim hemde sizler icin ziyaret ettim bizleri ilgilerdirebilecek bağzı resimleri aşağıda ekliyorum.ne yazıkki daha evvelki senelere nazaran biz amatör balıkcılara yönelik stant lar cok azdı.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [url=http://imageshack.us] ![]() Bu mesaj en son " 10-03-2007 " tarihinde saat 14:29 itibariyle Rauf tarafından düzenlenmiştir.... |
||
![]() |
Sponsored Links |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
olta balıkçılığı için zodiak boat gerekli mi? | mustafa_68b | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 3 | 03-12-2009 21:08 |
istanbul kıyıcılar.. | mufi | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 4 | 26-01-2008 09:43 |
3.2. istanbul boğaz | cevat2 | DENİZ AVI KARADAN | 17 | 06-02-2007 17:17 |
Biz Boat 2006'nın ardından... | katiti | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 40 | 16-12-2006 22:05 |
sahte yem istanbul??? | ilhanmania | Yapay Yemlerle İlgili Herşey | 3 | 19-04-2006 18:22 |