|
TATLI SU AVI Tatlı sularda olta ile yapılan avlar hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() mrblar..
herşey güzel.... ama çeltikçide hangi ırmak .... güdül istikameti mi ??? biz çeltikçi civarında rastlaymadık resimlerdeki yerlere.. güdül-beypazarı istikametine doğru (kirmir çayı galiba) gibi sanki.. tam yerini tarif edersen memnun oluruz :-))) |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Emrecan kardeşim . öncelikle ellerine sağlik. Baliklarin güzelliği bir tarafa , manzaraya hayran olduğumu söylemeliyim. Kartpostaldan farki yok. Paylaşimin için teşekkürler.
![]() |
![]() |
#13 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() tebrikler abicim güzel av olmuş.. manzara karpostal gibi
![]()
![]() VeLi GÜRAL 1983 oRh+ ANTALYA since 1903 Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Türk Milletinin istidadı ve kesin kararı medeniyet yolunda, durmadan, yılmadan ilerlemektir_____ M.K. ATATÜRK.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Emrecan kardeşim tebrik ederim!!!
Güzel bir av olmuş!!Ama ben manzaraya takıldım!!!Süper görüntüler ben bakarken dinlendim!!!
![]() |
![]() |
#15 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() doğa.temizhava.nefis balıklar.işte bu değilmi bizleri tutkuyla bağlayan.tebrikler.
ibrahim sepetçi 1972 BORNOVA-İZMİR Deniz.. Gözlerin gibi mavi. Gözlerin gibi yeşil. Üzüntülerin kadar siyah. A rh+ ![]() Bastığın Toprakla Vuracağın Av Arasındaki İnce Çizgiyi, Yüreğindeki Heyecan Doldurabiliyorsa İşte O Zaman Avcısın... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
çeltikçi çıkarması-3 | emrecan | TATLI SU AVI | 12 | 03-03-2007 19:03 |
çeltikçi çıkartması-2 | emrecan | TATLI SU AVI | 6 | 08-02-2007 08:28 |