|
Öneriler, Eleştriler, İstekler Forum hakkındaki öneri, istek ve eleştrilerinz... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | ||
Guest
|
![]() Sahi arkadaşlar limanlarda baglı olan teknelere bakınca burun kısımlarında bir sürü rakkam var hadi ilk rakamı anladık il numarası diyelim ya digerleri neyi ifade ediyor????
|
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#13 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#14 | ||||
Organizatör
|
![]() Kanayan yara, evet bence siteye katılımların daha fazla olması gereken zaman , karadan da tekneden de balık yok havalar da müsait değil işte tam fırsat saldırın siteye bilgileri paylaşalım, bilmediklerimizi öğrenelim kaynaşalım derim ...organisazyonlar yapalım,av programları yapalım ....
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#15 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
#16 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Rauf abicim bilgiler gayet aydınlatıcı olmuş teşekkürler...yalnız bizim buralarda orta yan borda da yazan ruhsat numarasına ya ben hiç rastlamadım ya da vardıda ben dikkat etmemişim...bizimkilerde genellikle liman nosu ve ismi yazıyor gibi geldi bana...
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] amatörlerin genelde böyle oluyor selamlar |
|||
![]() |
![]() |
#18 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Hah işte benim gördüklerimde böyleydi abi...amatör deyince balık avlamak avlamak yasak mı oluyor...ya da şöyle sorayım abi...amatörle profesyonel arasında tekneyle yapabilecekleri yönünden ne farklar oluyor...saygılar...
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
#20 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Teşekkürler Rauf abicim...daha aydınlatıcı olamazdı...saygılar...
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Göllerimiz hakkında | mufi | Dökümanlar ve Makaleler | 2 | 27-02-2008 21:58 |
katılım Üzerine!! | Rauf | Öneriler, Eleştriler, İstekler | 2 | 16-08-2007 10:04 |
Bursa'dan yeni katılım | denizler prensi | Tanışma | 15 | 17-05-2007 19:04 |
4 kişi 1 katılım | Güven ÖZYELDAN | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 2 | 09-10-2006 12:59 |
İmg problemi hakkında | rüzgar2 | Öneriler, Eleştriler, İstekler | 2 | 24-12-2005 02:35 |