|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() Ben Liliayla gelicem, sonra da Hisarönü, Kemeraltı, Şadırvanaltı camii bir gezi yapalım diyoruz
|
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() narlıdere deki çağların kemeraltındakiyle bir ilgisi yok diye biliyorum...kemeraltındakini bulmanın en kolay yolunu güven söylemiş...ben ufak bir ekleme yapayım...HİSARCAMİNİN orada KIZLARAĞASI HANI var...kızlarağası hanının dışındaki dükkanlarından birisi de meşhur KARAGÖZ BAKLAVACISI...ÇAĞLAR AV tam olarak baklavacının karşısında arkadaşlar...
bir aksilik olmazsa ben de 13,30 itibariyle ya çağlar da ya da karagöz de sizleri bekliycem...
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Göksel abi kahveler senden o zaman
![]()
![]() |
![]() |
#4 | ||
Guest
|
![]() balıklar da senden o zaman Tagocum
![]() |
||
![]() |
![]() |
#5 | |||
Miço ![]()
|
![]() Üzülerek affınıza sığınıyorum, gelemedim.Oğlanı doktora götürdüm ( gözü bozukmuş ) gözlükçü falan derken vakit hayli geç oldu .Bu arada şikayeti olsun olmasın çocukları 4 yaş civarında göz muayenesine götürmek icap ediyormuş (göz tembelliği diye bi şey varmış ) daha sonra tedavisi güçleşiyor, hatta kalıcı olabiliyormuş bilginize...
![]() |
![]() |
#6 | ||
Guest
|
![]() Erdal cım acil şifalar diliyorum. çok hoş bir gün geçirdik. birbirimize sarıldık. kahvemizi içtik .. sohbet ettik..inşallah birdahaki seferde daha kalabalık oluruz
|
||
![]() |
![]() |
#7 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Miço ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#9 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Muvaffak abi bazı açıklamalarda bulunmayacakmısın?
![]()
![]() |
![]() |
#10 | ||
Guest
|
![]() aaa.. evvet.. evet dur bakayım ne diyecektim.... ehm..ehm..
bazı kardeşlerimiz.. avcılık konusunda balık seçiyormuş... yani şu balık iyidir... efm bu balık yaramaz... bu tez ileri sürülerek bu balık tutmaya deymez.. tadı iyi değil.. ııhh felan.. efendim???? |
||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Cumartesi toplanalım | mufi | Organizasyonlar | 22 | 03-08-2007 23:54 |
cumartesi çaglar | mufi | Organizasyonlar | 13 | 15-07-2007 13:22 |
cumartesi çağlar önü | mufi | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 2 | 28-06-2007 17:54 |