|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Benim balıklar
![]() Karagöze yakından bir bakış ![]() Adnan abi ve Sayın modumuz Mert bey ![]() ![]() Keyfine düşkün adamlar kim bunlar yahu ![]() ![]() Gün Batımı ![]() Buda balık tutamayanlara benden çiçek (foto benimdir didimde çekmiştim 2 hafta önce) ![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() hepsi harika kalamar seven biri olarak bayıldım......
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() hele şükür resimlere kavuştuk tago sana kalamarcı tago demek daha doğru,balık bulucuyu çalıştırsanız sonuç değişirdi çok merak ediyorum şu cihazın verimini yine güzel av olmuş çeşit var sırtı verim verniyormu kalamardan başka meralara gidip gelirken?
![]() |
![]() |
#14 | |||
Miço ![]()
|
![]() Valla imrendim yani gopezlere
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#15 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Esas videoyu çekemedik ben ona yanıyorum
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#16 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Tebrikler beyler,
Mertcim, Ado o sarı polar kazağı giymekte ısrar ederse daha çok kaya balığı çekersin ![]()
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |||||
Miço ![]()
|
![]() Arkadaşlar bu hafta sonu benim avımda iyi geçmedi,5-9kg balık yakaladığım meradan bir tane balık bile yakalayamadan döndüm hemde gidiş geliş 4 saatlik yol masraf 40 ytl birtane bile balık yok,dönüşümde nette biraz araştırma yaptım bu hafta sonu ege denizinde birkaç deprem olmuş ben olayı buna bağlıyorum,hepinize rastgelsin.
![]() |
![]() |
#18 | ||||
Organizatör
|
![]() 18 mart 2007 tarihli çeşmealtı avı ile ilgili haberleri organizasyonlarda ''denizeee '' diye açmıştım oraya devam ettim
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
![]() |
#19 | ||||
Organizatör
|
![]() Erol usta beni balığa götür diye söyledim senin gibi ustalara ihtiyaç var.walla isparoz rekoru kırdım , bilirsiniz keçinin sevmediği ot dibinde bitermiş. resimlerini çekemedim telofonun pili bitmiş
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#20 | ||
Guest
|
![]() beyler neyse balıkları gördük...
Mertim balıkçı kardeşimiz o sarı kazagı giymesin.. kıyıya yakın yerlerde arılar başına üşüşür.. benim başıma geldi biliyorum.. ![]() ![]() bence o balıkların içinde en degerlisi kolestrolü bol olan diğer yarı şefaf canlılar..en azından değişik bir lezzet.(tago nun işidir) orada 2 adet delikanlı güneşleniyor...ne o? balıkları sizin yerinize sandalcı mı tuttu? ense yapıyorsunuz.. çalışın.. Birde mert im önündeki bardaklar boş gibi...öyle istisnai bir ortamda o bardakların boş olması eksi puandır... ![]() hele birde baş üstünden dumanlar yükselseydi o zaman ten point. ![]() |
||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
4 Mart Akbük | Güven ÖZYELDAN | DENİZ AVI KARADAN | 38 | 30-08-2008 14:56 |
23 Mart çeşmealti | ibrahimz35 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 16 | 28-03-2008 09:19 |
27 mart | ismail çakır | FOTOĞRAFLARIMIZ | 17 | 03-04-2007 10:34 |
17 mart.... | ismail çakır | FOTOĞRAFLARIMIZ | 36 | 24-03-2007 08:34 |
04, mart cumartesi | mufi | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 2 | 05-03-2007 09:48 |