![]() |
#11 | ||
Guest
|
![]() Yoktur Adnan yoktur.Olsa sizden kaçmaz...
![]() |
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() bence 6 aylık periyotlar içinde tuzluluk oranları ölçülüyorsa uzmanların bir bildiği olmalı yani denizlerimiz tuzluluk bakımından değişiklik gösteriyor ve bu değişim zaman zaman yükselip düşüyor olabilir karadenizde ahtapot yaşamıyor ama bundan sonra yaşamıyacağı anlamına gelmez denizlerin tuz oranının değiştiği bir gerçek birde türün değişimi var mesela kuş gıribi virüsü değişime uğrayıp insanlarıda direkt etkileyebilir diyorlar belki de ahtapot türleride zaman geçtikçe Karadenize uyum sağlıyabilir neden olmasın bu olağan bir şey der ve hiç şaşırmam
![]() |
![]() |
#13 | |||||
Miço ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() :dikkat: adnan kardeşım forumumuza hoşgeldın :dikkat:
![]() |
![]() |
#14 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Arkadaşlar birbirinden değerli bilgileri paylaştığınız için teşekkürler.Yaşlı bir adamı bile aydınlattınız.Birgün gelirki av dönüşü BU KADAR BALIĞI NAPICAZ EŞE DOSTA DAĞITALIM BARİ DİYEBİLECEKMİYİZ ACEBA.(inşallah diyorum ben,yoksa çokmu iyimserim)
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() hayır bence olacaklar bu muhabbetci dediğin gibi bu kadar balık çok sözün bir gün gerçek olacak yeni nesil doğaya daha saygılı ve daha sağ duyulu bu nedenle eskilerin açtığı zarar verici savaş sona erecek bilmiyorum bizler görebilirmiyiz ama çocuklarımız görür gibi geliyor
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Bu balığın bilimsel ismini bilen var mı ? | yilmaz | Deniz Balıkları | 21 | 23-11-2012 16:58 |
Yemyeşil bir balık? Bilen var mı? | novno | Deniz Balıkları | 5 | 29-10-2011 15:47 |
Bu balığı bilen varmı | Tungaalp_07 | Deniz Balıkları | 25 | 29-10-2011 14:46 |
Bu Balığın adını ve türünü bilen varmı | eminkaya | Deniz Balıkları | 15 | 05-10-2008 20:49 |
balık ve oltayı bilen varmı..? +16 | cumhur | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 9 | 06-12-2007 05:01 |