|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() abi sen yolla maili hemen koyalım.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |||||
|
![]() 6 mb ha deyince gelmiyo heralde daha ulaşmadı bana
![]() |
![]() |
#14 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() eee ne oldu resimler hadi artık bekliyoruzzzz!!!!
![]() |
![]() |
#15 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() e-postacı resimleri yanlış adrese teslim etti heralde... Halen gelmediğine göre...
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
ben Taygun kardeşime toplu ve tek tek resimleri siteye koysun diyerekten gönderdim.Hatırlarsanız mail probleminiz varsa gmail den davetiye göndereyim 2,5 gbytee lık adres alın diyerekten mail atmıştım.(site içi arama motorundan bkz.) Gmailden adres alıp bana mail atan daimi üyelere bu resimleri göndereyim.Mail adresimde site içinde yazmıştım.Diğer mail adresleri yüklü mailllerde bu problemi yaptığı için geleceği tahmin ettiğim için gmailden adres alın demiştim.Bu resimler duvarımda asılı. Scan ettikten sonra tekrar print nasıl olacak bende merak ediyorum. BU MESAJIMDAN SONRA SİZLERE VEDA EDİYORUM. Hoşca ve dostçakalın |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |||||
|
![]() evet sonunda bana resimler ulaştı ve ekliyorum.
(zip dosyası olarak yükledim indirip resimlere ulaşabilirsiniz) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
![]() |
#18 | ||
Guest
|
![]() Niye veda ettin Muhabbetçi?Anlayamadım...
|
||
![]() |
![]() |
#19 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() veda etme neden ediyorsun ne oldu yardım edeceğimiz birşeyler olabilir bizimle paylaşsana dostum hoşçakalın deyip veda etmek olmaz en azından bu sitede çok emeğin var derdini paylaş arkadaşım
![]() |
![]() |
#20 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Arkadaşlar tekrar merhabalar;
Uzun bir çalışma sürecim ve sizlerden ayrı kaldığım günler sonrası tekrar merhabalar, niçin böyle bir mesaj sonrası ayrıldığımı ve niçin geri döndüğümü daha sonra geniş olarak yazacağım. Sizlerle beraber olamadığım günlerde bana muhabbetci@gmail.com mail adresimden ve siteden özel mesaj atan arkadaşlara teşekkürler. Bu arada gönderdiğim resimler hakkında bir yazı göremedim yoksa resimleri göremedinizmi halaaa. Ben bakamadımda,Görüşlerinizi bekliyorum. Hoşca ve dostcakalın. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
bizim malzemeciler | mufi | Dökümanlar ve Makaleler | 2 | 20-03-2008 18:28 |
bu da bizim enişteden. | çupra | DENİZ AVI KARADAN | 23 | 10-01-2008 23:58 |
Bu Vatan Bizim | aserkansatı | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 2 | 23-10-2007 19:43 |
Bulanık Sularda Zıpkınla Balık Avcılığı... | Onur GÜNER | ZIPKINLA SUALTI AVI | 7 | 12-09-2007 19:12 |
Denİzlerde Ve İÇ Sularda AmatÖr AmaÇli Su ÜrÜnlerİ AvciliĞini DÜzenleyen Yasa | Güven ÖZYELDAN | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 0 | 27-07-2006 13:30 |