|
Öneriler, Eleştriler, İstekler Forum hakkındaki öneri, istek ve eleştrilerinz... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() yanlış ama için pardon...umarım en kısa zamanda bölüm açılır ve bu konu ile ilgili paylaşımlarımıza başlayabiliriz...saygılar...
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() İlgili bölüm açılmıştır hayırlı olsun.
Şimdiden bilgiler için teşekkürler Gözde [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
![]() |
#3 | ||
Guest
|
![]() Ben , en kısa sürede diye mesaj atarken aynı anda Tago açmış,ben mesajı silerken Tago da karşılık vermek istemiş ama geç kaldı, kovboy seni
|
||
![]() |
![]() |
#4 | |||
Oltacı
|
![]() teşşekkür ederim başta haldun abi olmak üzere herkese....
![]() |
![]() |
#5 | ||
Guest
|
![]() Evet arkadaşlar Gözde kardeşimin dediği gibi bir başlık olsun sorusu olan sorsun yada Gözde kardeşimiz teknik detaylarda bilgi versin.. ne kadar güzel bir bölüm olu.. akademik bilgisi olan bir kardeşimiz aramızda..
|
||
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() haydi hayırlı uğurlu olsun.. kurdele töreni için bi organizosyon yapsak mı?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
öneri | Wetblue | Öneriler, Eleştriler, İstekler | 9 | 30-12-2009 12:43 |
bir öneri | polmurat | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 3 | 11-02-2008 19:32 |
bir öneri | mufi | Öneriler, Eleştriler, İstekler | 1 | 08-11-2007 21:17 |
öneri | gokseldbuga | Makara - Makinelerle İlgili Herşey | 8 | 20-04-2007 19:13 |