![]() |
#11 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Bu konuda da paylaşımlar için ; hem fikir babası Erol'a hem de linkleri gönderen Murat arkadaşıma teşekkür ediyorum. Büyük bir sorun çözülmüş oldu böylece. Tavsiyelere uyacağım...
![]() |
![]() |
#13 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() yok murat abi biliyorum söylediklerini, evde akvaryum var benim 2 senedir balık besliyorum.. kısa süreli de olsa güzel bi çözüm demek istedim sadece
![]()
![]() |
![]() |
#14 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Murat kardeşim, benim niyetim yakaladığım balıkları akvaryumdaki gibi canlı tutmak değil. Balıkları tutmakta kullandığım yemleri canlı tutabilmek bir süre için ve bu iş için de sık sık havalansın diye su değiştirmemek. Zaten yemlerin bulunduğu kabı da yazın teknenin gölge bir yerinde muhafaza ediyoruz her zaman... Yine de uyarın iyi oldu bunu yapacak yeni arkadaşlara.. Herkese kolaygelsin...
![]() |
![]() |
#15 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Bu motorların başka markaları var büyük akvaryumcularda bulunuyor fiyatı 10 ila 15 ytl arası değişiyor.yani kör işi.bende canlı yemlik balık için kullanıyorum .Ankara da çok var.
![]() |
![]() |
#16 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Sağol Turna kaptan,İzmir de de vardır mutlaka, hafta içi arayıp bulacağım... zaten bizim canlı tutmaya uğraştığımız yemlik küçük iskorpitler 9 canlı ..hafif nemli srin bir yere saatlerce yaşabiliyorlar
![]()
![]() |
![]() |
#17 | ||
Guest
|
![]() Bu konuda bir önerim var ama olurmu bilmem denemek lazım bildiğiniz üzere akvaryum hava pompaları titreşim yaparak calışır.bizim kapı zilleri vardır titreşim yaparak calışırlar onların elektirik gücü düz akım 6 yada 12 volt olmalı buna hava pompası bağlıyarak pilli olarak calıştırabiliriz gibi geliyor bana .aklınızda bulunsun.
|
||
![]() |
![]() |
#18 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Rauf bey hava pompası 15 ytl, kapı zilide 15 ytl, ayrıca masraf yapıp yeniden pompa icat etmek hiçde ekonomik değil gibi geliyor.Bu konuda denenmiş bir şey varmı.?
![]() |
![]() |
#19 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Selam arkadaşlar , Erol Bey bahsettiğiniz pompalardan ankarada hemen hemen her akvaryumcuda var.Bende turna avına hep canlı yemle gittiğim için 2 tane aldım gerçekten çok kullanışlı iş görüyor tanesi 10 milyondan satılıyor. birde benim akvaryumcu abimden öğrendiğim bir sistem var nedir derseniz canlı yemlik balıkları Akvaryumcuların kullandıkları uzun torbalar var, onların içerisine koyuyorsunuz ve oksijen tüpüne bağladığınız küçük bir hortumla içine oksijen basıp ağzını sıkıca hava kaçmayacak şekilde bağlıyoruz bu torbadaki canlı yemler inanın iki üç gün canlı kalıyor.
![]() |
![]() |
#20 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Hava raporu. | Samet Eryavuz | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 13 | 27-06-2008 11:27 |
foçada bu haftasnu hava | TLGA | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 8 | 02-04-2008 15:33 |
hava nasıl? | ibo | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 12 | 10-12-2007 16:14 |
livar | atilerdogan | Malzemeler ve Bakımları | 2 | 07-05-2007 21:28 |
Hava ve Toz Raporu | panderma | METEOROLOJİ | 4 | 13-09-2006 12:10 |