|
TATLI SU AVI Tatlı sularda olta ile yapılan avlar hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Bu barajı bilmiyorum ama su hakikatten çok çekilmiş gibime geldi,karşıkı tepelerden çıkardım bunu,tepelerin alt kısmına dikkat..
balıklar çok güzel görünüyor tebrikler....
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
SHARK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Koray ne kadar vahim bir durum ya
![]() |
![]() |
#3 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Koray tebrik ediyorum çok güzel balıklar
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Onurum ne yazık ki bize en yakın turna Denizli'de varmış, sormuştum ben
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() Ramçooooooooooooooo ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Evet arkadaşlar gerçekten resimdede görüldüğü gibi su gerçekten çok çekilmiş ankaranın içme suyunun geldiği kutboğazı barajını bu yaşıma geldim hiç böyle görmemiştim size bahsetmek istediğim bir konu daha var iki haftadır kurtboğazına balığa gidiyorum döt kiloluk beş kiloluk sazanlar can çekişir vaziyette kıyıya vuruyor hatta geçen hafta yaşlı bir amca bir tanesini temizliyordu ona niye bu balıkların kıyıya vurduğunu sorduğumda suyun çok çekildiğinden gölde ki oksijen seviyesinin çok düştüğünü bu yüzden balıkların oksijensiz kalıp yarı sersem kıyıya vurduğunu söyledi ama beni pek tatmin etmedi niye sadece sazanlar kıyıya vuruyor, turnalarda o gölde yaşıyor ama bir tanesi bile kıyıya vurmuyor bunun nedenini gerçekten bende bilmiyorum ama durum böyle Allah sonumuzu hayır etsin gerçekten çok üzücü bir durum
![]() |
![]() |
#7 | ||
Guest
|
![]() ya madem denizlide var... ramazan bey ne yapıyorlar denizlide...
rastgelsin... |
||
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Sevgili Onur ve Mert ne zaman ankaraya yolunuz düşerse haberleşelim gerisini bana bırakın turna organizasyonunu ben yaparım.
![]() |
![]() |
#9 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Koraycım teklif etmem bile yeterli kardeşim...inşallah birgün yolumuz düşerde bu vesileyle tanışmış oluruz...
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
30-04-2007 turna | balıkcı | FOTOĞRAFLARIMIZ | 18 | 27-05-2007 22:39 |
turna | balıkcı | FOTOĞRAFLARIMIZ | 49 | 02-05-2007 13:21 |
turna | trakyalı | FOTOĞRAFLARIMIZ | 22 | 09-03-2007 16:17 |
Turna | aserkansatı | Tatlı Su Balıkları | 11 | 01-04-2006 02:08 |
Turna Avciliği | aserkansatı | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 30 | 31-12-2005 08:28 |