|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() Tebrikler İshakçım,boş dönmemişsin ya kefaller gayet iyi duruyor...
|
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() yine de oltalarını ıslatmışsın abi,hayırdır kefale döndün muvaffak abiden esinlendin galiba
![]()
![]() |
![]() |
#3 | ||
Guest
|
![]() İshak kardeşim her şeyin bir başı vardır bunu başlangıc olarak kabul edelim yurt geneli böyle tutarsız havaların havalardan darbe yemiş amatörlerle dolu .kefallerin güzelliğide ayrı bir konu cıpralarda az ama özde tutulmuş havalar bir otursun bakalım gelecek avlarında rastgelir inşallah.vidio güzel omuş finalde yazılar hızlı cıkmış neden.
|
||
![]() |
![]() |
#4 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() İshak abicim tebrikler kefaller güzel görünüyor afiyet olsun şimdiden.
![]() |
![]() |
#5 | |||
Kaptan
|
![]() abim afiyet olsun daha iyileri bi dahaki sefere inşallah...
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() İshak abi önemli olan o maceraları yaşamak,bak biz dört gözle senden gelecek haberleri bekledik ve seninde bizlerle paylaşacak anıların oldu ...Selamlar.
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() İshak abi eline sağlık, çok güzel balıklar.. Çupralarada bayıldım.. Bu arada videoda o ne yoldu öyle yaaa bak bak bitmedi yoruldum walla..
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() abi bir tekneden 20 kişi olta atıp sadece birinin 5 çipura yakaladığı zamanlarımız oldu bizim..geri kalanlar ve ben dahil kayda değer balıklar tutamamıştık
![]()
![]() |
![]() |
#9 | ||
Guest
|
![]() tebrikler...
rastgelsin... |
||
![]() |
![]() |
#10 | ||
Guest
|
![]() ishak tebrikler. bu sayede kurtları küçültmüşsünüzdür umarım. devamını da bekliyoruz.
|
||
![]() |