|
ANILAR Yaşanmış veya yaşanmamış anılar. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
farketmez önemli olan aramızdan birilerinin balık tutması.. hepimiz birimiz/ birimiz hepimiz için. ![]() ![]() |
|||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||
Kaptan
|
![]() yok yoook abiler hakiki bir çıkartma zamanı geldi bence çanakkaleye....
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Paylaşımın için teşekkürler Urfettin.Yorumlarıda görüyorsun,hepimiz imrenerek takip ediyoruz,böyle güzel bir av bölgesinde yaşamanın büyük bir şans olduğuna inanıyorum....Ne dersiniz arkadaşlar!!!
![]() |
![]() |
#14 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() çipuralar süper...
Geçen yaz bir tane öyle kaçırdım 3 gün rüyalarıma girdi yemin ediyorum.. ![]() TEbrik ediyorum vallahi... Çanakkaleye ilk fırsatta çıkarma yapmak lazım... ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#15 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() Tebrikler çupralar şahane ama bu gazların sonu kötü olucak gibi bana...yani bu gazla en azından güvenle ben bir koyversek öğleni bulmaz varırız oraya ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() sevgili yeğenim ürfettin.
gerçek o yıl ne güzel çıpralar yakalamıştık. fakat her geçen yıl bir önceki yılı aratıyormu ne? bak bugünlerde bizde balık kesatlaştı.gündüz sıcakta beklıyorsun verim olmuyor. gece balığı daha başlamadı. ama 10-15 güne kadar gece karagöz başlar. ozaman gece karagöze sabah suyunda da çıpraya bakarız.balıkçılık nasip işi... rasgele işi.. varsa nasibimiz yakalarız. bütün arkadaşlarımın kardeşlerimin gönüllerindeki balıkların rastgelmesini diliyorum....
![]() |
![]() |
#17 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() kalkıyo haydi soğandere ye 1-2 haydi kalmasın, soğandere soğandere kalkıyo, abi soğandere mi? kalkıyo yolcu kalmasın
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() yapıcaz bir tur oraya başka çaresiyok.....
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#20 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Buda Kuşadasinda Bir Av Günümüz ömer Kardeş Ve Ismail Abimle | by_tiger | FOTOĞRAFLARIMIZ | 1 | 12-11-2007 14:35 |
ismail çakır | ADNAN | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 22 | 28-08-2007 22:05 |
03 Nisan 2007-Ismail Çakır adına | HALDUN YALIMLI | FOTOĞRAFLARIMIZ | 15 | 09-04-2007 15:39 |
30Mart Cuma-Ismail Çakır adına | gokseldbuga | FOTOĞRAFLARIMIZ | 15 | 31-03-2007 10:28 |