|
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() ![]() 50 ligi ![]() ![]() |
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Hayırlı olsun, bu makinenin dizaynı çok hoşuma gidiyor.Kullandığınızda yorum yaparsanız sevinirim makine hakkında...
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Göksel hayırlı olsun.ben de bu gün istanbul daydım,üsküdar cengiz balığa uğradım,bu malzemelerin ithalatçısı fiyatlar tahmin ettiğim yerden aldıysan burda ilk el daha cazip,makineyi elime alıp bir yokladım , güzele benziyor,dene bakalım.güle güle kullan
![]()
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Göksel güle güle kullan, bol balıklı olsun
![]()
![]() |
![]() |
#5 | ||
Guest
|
![]() Göksel cim bol balıklara...
|
||
![]() |
![]() |
#6 | |||
Miço ![]()
|
![]() abi hayırlısı olsun daha iyi av fotoğrafları gönderirsin artık yeni kamış ve makine sayesinde güle güle kullan
![]() |
![]() |
#7 | ||
Guest
|
![]() Arkadaşlar , siparişlerim bugün ofise gelmiş heyecanla açtım. Öncelikle kamış harika, tek düşündüren bunu nasıl savurucağım, baya bir boş alan lazım.
Makinaya gelmek istiyorum, 50 lik makina ama gerçekten güzel. kol yapısından tutun da kalitesine, hafifliğine, çok iyi yapmışım gerçekten çok sevdim. Bir decormoran seacor Marine 400 mt lik misin almıştım, sağlam görünüyor, denemek için sabırsızlanıyorum |
||
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Tekrar hayırlı olsun,göksel inanki savurmak daha kolay,yalnız altına sağlam bir kamış ayağı koy,rüzgar için.
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Karbon kamışlar eğer bir kaç kez aynı yerden darbe alırsa zaman içinde o bölgeden arıza çıkarıyormuş.
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Göksel yeni malzemelerin hayırlı olsun kardeşim. Bir süredir surf kamış almayı ben de düşünmekteydim. Konuyu biraz geç gördüm.
Göksel, aldığın surf' ün fiyatını ve sipariş ettiğin yer hakkında bilgi verebilirmisin? Benim de gözüme kestirdiğim; ![]() D.A.M STEELPOWER TELE SURF 450 CM KAMIŞ Boy (cm):450 cm, Atarı(g):100-250, Parça Sayısı:7, Kapalı Uzunluk(cm):100 cm, Ağırlık(g):570g - TC 24 Yüksek Modül karbon - D.A.M.-T.L.S. Gümüş çerçeveli halkalar - Paslanmaz çelik kamış yatağı - İnce sap tasarımıyla uzun atımlarda kolay kavrama - İlk parçada katlanır porselen Konuyla ilgili arkadaşlar, bu ürün hakkında da yorumlarınıza ihtiyacım var. Saygılar, sevgiler...
Yalçın içli 26/01/1963 Canim Izmir [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bu mesaj en son " 15-05-2007 " tarihinde saat 09:15 itibariyle yalcinicli tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Bilgi rica ediyorum | gokseldbuga | DENİZ AVI KARADAN | 19 | 20-06-2011 10:13 |
makine yardımı | sazancı18 | Makara - Makinelerle İlgili Herşey | 5 | 28-03-2008 21:53 |
ctesi icin bilgi rica ediyorum | gokseldbuga | DENİZ AVI KARADAN | 12 | 01-12-2006 19:48 |