![]() |
#11 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Muvaffak abi o heyecanı olumsuz şartlar dahi engelliyemiyor değil mi?Nasip olursa şu kefal avını inşallah öğrenicem senden,zira profosyenel şekilde yapılan avlar hariç,amatör olarak özellikle kefal avı hiç yapmadım.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
#13 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |||||
SHARK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Muvaffak abim azda olsa kurtlarını dökmüşsün. Doğanbey, Özdere arasındaki tüm çay ağızlarında olta atacaz senle az kaldı. RASTGELSİN.
![]() |
![]() |
#15 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
#16 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Tebrikler muficim
![]() Dedektör denicekse böle adama denmeli yav.Kefal dedektörüm benim ![]() Devamını diliyorum ama resimli olsun lütfen ![]()
![]() |
![]() |
#17 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() tebrikler muvaffak abicim,havanın bozacağını bile bile yine de gitmiş ve denizden harcırahını almışsın.kurtlar denizeeee kefaller kıyıyaaa
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#18 | |||||
Miço ![]()
|
![]() Muvaffak abi, çocukluğum oralarda geçtiği için bilirim, Denizatı mevkiindeki azmağın ağzı genelde kapalıdır.(Çok yağmur yağıp azmak taşmadığı sürece) Daha önce orada azmak içine kefal için olta atanları görmüştüm, acaba siz kefalleri azmak içinden mi, yoksa denizden mi aldınız?
![]() |
![]() |
#19 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() tebrikler muvaffak hocam,
ne zaman azmagin oradan gecsem balik tutanlara soyle bir bakiyorum sizi gorebilir miyim diye, avatardaki resminizden tanirim diye umuyorum. siz daha cok hafta ici gittiginiz bense haftasonu disinda oralarda olamadigim icin olmuyor elbette ama insallah birgun
![]() |
![]() |
#20 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
o bölgede deniz de kefal olmaz olsada ekmege çıkmaz ..ama 2 gün önce aldıgım duyumda ki saglam haber pamucak sahilinde mırmır avına gidenlerin sahilden attıkları oltaya (kırmızıkurt) 3/4 tane kefal gelmiş. bunca zamandır ilk kez böyle bir olay duydum. dip oltasına 3 iğneli takıma .iğnelerde 6/7 numara .. ''Yükselipte düşmektense olduğun yerde otur'' ''Yükselmek isteyenler,ihtiraslarına insanlık elbisesi giydirmelidirler''çin atasözü |
|||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
13-14 Haziran - Gerence | Taygun KOCABIYIK | DENİZ AVI KARADAN | 4 | 27-10-2009 12:35 |
19 haziran raporu | mufi | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 27 | 20-06-2007 17:45 |
2 haziran tanışması | igmsva | Tanışma | 19 | 05-06-2007 13:07 |
2 Haziran | balic | DENİZ AVI KARADAN | 9 | 05-06-2007 07:26 |