|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Kaptan
|
![]() işte bu canım abim benim geçen avda yeter karagözler hadi levrek görelim dedim ohhh beee iyiki demişim...sen durma abi devamını da gönder bizlere ki bizlerde aklımızı toplayıp zevkimizi hatırlayalım....saygılar...
|
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
SHARK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() İsmail abi, tek kelimeyle harika bir av. Karagözler şahane levrek şahane, allah seni balıksız, bizide senin resimlerinsiz bırakmasın. RASTGELSİN
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() ismail abi tebrik ederim.gözümüz gönlümüz açıldı vallahi.iyiki varsın abicim.
![]() ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Tebrikler güzel bir av olmus....
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Miço ![]()
|
![]() abicim süpersin yaa tekrardan tebrikler!!!levrek deyince benim icin akan sular durur vallahi artik iyice sabirsizlaniyorum günler gecmiyor cok güzel bir levrek ellerine saglik
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Miço ![]()
|
![]() vallahi bir konuda hic mütevazi olmucam cünkü temmuz ayi boyunca ismail abinin yaninda olucam balikta. bu konuda ben herkesten kendimi sansli sayiyorum! eeee.. haksizda sayilmam yani cünkü bu konuda benim yerimde olmak isteyenlerde mutlaka coktur.
![]() |
![]() |
#7 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() ismail ustam tebrikler,çok güzel balıklar,ayrıca paylaşımındaki inceliklerinden bahsettiğin içinde ayrıca teşekkürler...saygılar
![]() |
![]() |
#8 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Tebrikler,güzel av olmuş
Rastgelsin
![]() |
![]() |
#9 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() reisbey avınızdan dolayı kutlarım çanakkalenin kıyı balıkçılığı konusunda en tecrübelisi sizsiniz sanırım. Bereketin devamını dilerim.GÜVEN SERTÇİLİK
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() tebrikler İsmail abi, artık şu küçükleri kovala aşağılara doğru..
![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
12,200 gr LEVREK | müjdat | FOTOĞRAFLARIMIZ | 34 | 17-11-2009 10:27 |
Levrek | mufi | DENİZ AVI KARADAN | 3 | 20-03-2008 07:02 |
levrek... | ismail çakır | FOTOĞRAFLARIMIZ | 17 | 02-12-2007 07:30 |
Levrek | Sohbetcibaba | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 1 | 31-05-2006 08:29 |
Levrek | Anıl ÜNALAN | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 1 | 24-02-2006 05:04 |