|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | |||
Miço ![]()
|
![]() tebrikler rapalanın resmini koyabilir misiniz???
çok güzel balıklar afiyet olsun
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() rauf abi gerçekten harika bi çalışma.. belgesel tadında.. harika mesajlar içeriyor..bir an kendimi teknede hissettim..sana bi dümenci bide kameraman lazım sen o zaman yabancı av belgesellerini ezer geçersin..devamını sabırsızlıkla bekliyorum....... rasgele üstat.....
![]() |
![]() |
#13 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
#14 | ||
Guest
|
![]() bütün arkadaşlarıma yanıtları ve tavsiyeleri icin teşekkürler.bu av icin kullanılar rapala tipleri ve resimleri icin yakında bir mesajım olucak .cumhur sende şu köpek balığı ragotunu bu konu icinde musait bir zamanda ekle her arkadaşıma bol balıklı günler dilerim.
|
||
![]() |
![]() |
#15 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Selamlar
Arkadaslar Rauf Abi ye önerdigim köpek baligi ragotlar bunlar.... Ben hep bunlarin beyazini kullanirdim....Bunlarda iyi avcidir kesin ama denemedigim icin birsey söyleyemiyorum... ![]()
![]() |
![]() |
#16 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() rauf amca tebrik ederim balılar ve paylaşımın için...saygılar sevgiler
![]() |
![]() |
#17 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
#18 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Alıntı:
cumhur özellikle bu ragotların SG modeli çok iyi iş yapıyormuş levrekte...deneyen arkadaşlarım söylüyor farklı illerden...artık ne kadar yalan ne kadar doğru bilmiyorum...sg modelide sanırım alttan ikinci olsa gerek tariflerine göre...saygılar paylaşım içinde teşekkürler.
![]() |
![]() |
#19 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Tebrikler Rauf abi,çıktığına değmiş doğrusu,lakin senin gibi usta bir adamın mutlaka fotoğraf makinesini mini bir tripota takıp onuda kaptan köşküne avı çekerken izlenebilecek bir açıyla monte eder
![]()
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Serdar SG nedir bilmiyorum...ALtan ikinci modelde digerleriyle ayni gibi geldi bana ama vardir elbet bir fark. Benim kullandigim beyaz olan tekneden sirti icin..Palamut,Lambuka ve melanur icin cok uygun..digerleri bilemiyorum... Levrek icinse hicbir fikrim yok..Cünki levrek cok garip bir balik 1 saat önce atladigi yeme 1 saat sonra atlamiyor...Ama üsenmeden denemek lazim... Ben levrege siyah ustunde kirmizi serit olan 12 cm. lik kurtlardan kullaniyordum...Sabah gün isimadan 1 saat önce daha verimli oluyor...
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
2008 Tatil Günleri | baturhan | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 3 | 20-09-2007 22:21 |
Alanya da kuzu günleri | Rauf | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 17 | 11-09-2007 14:56 |
ALANYADA Balık Günleri 2007-8 | Rauf | FOTOĞRAFLARIMIZ | 15 | 03-07-2007 21:54 |
ALANYADA Balık Günleri 2007-6 | Rauf | FOTOĞRAFLARIMIZ | 18 | 06-06-2007 21:32 |
ALANYADA Balık Günleri 2007-5 | Rauf | FOTOĞRAFLARIMIZ | 20 | 30-05-2007 10:25 |