|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() İşte bu ortamın en büyük güzelliklerinden bir örnek.Her muhabbetin böyle güzelliklerle dolu olmasını dilerim.
![]() |
![]() |
#13 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#14 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
#15 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() AH İSHAK ABİM BENİM AHH SORMA ŞU FUKARANIN BAŞINA GELMEYEN KALMADI MİLLET YANIMDA KALLAVİ BOYDA ÇUPRA ÇEKERKEN BENİM OLTAMIN YANINA YAKLAŞMIYOR AL YANAKLI TÜRKAN ŞORAY DUDAKLILAR EN SON NE ZAMAN TUTTUĞUMU BİLE UNUTTUM PAS-KÜF TUTTUK HAMLIK HAD SAFFADA BAKALIM NE ZAMAN YÜZÜMÜZ GÜLECEK
![]() kurşun döktürecem bu gidişle
![]() |
![]() |
#16 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Rauf abi...
Mesajım biraz geç oldu kusura bakma. Çok güzel bir gündü. Misafirperverliğin ve sıcak yaklaşımın beni inanılmaz mutlu etti. Trallar dediğim gibi çok fazlaydı ama hem yorgun olmamdan hemde daha iri avların olabileceği düşüncesi bizi orada fazla tutmadı. Yinede yiyeceğimiz çıktı bunada şükür. Kısa süre içinde müsait olursan yine ava çıkalım. Herşey için tekrar teşekkürler usta balıkçı... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
#18 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Süpersiniz.. Daha önce Onurun fotolarını gördüm gerçekten çok güzel bir macera olmuş..
![]() |
![]() |
#19 | |||
Kaptan
|
![]() vay hayranlıkla baktığım muhteşem ikiliyi yan yana görünce inanın bende ordamışçasına sevindim...sizleri tebrik ederim abi ve diğer arkadaşlarımızdanda bu tür tanışma ve beraberlik içinde geçen av maceralarını bekliyoruz...serinin devamını dört gözle bekliyorum abilerim saygılar....
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Onur ve emreyle zıpkında bir gün | Rauf | Videolar | 6 | 02-01-2008 18:38 |
onur un yakın geçmiş portfolyosu | giritli | FOTOĞRAFLARIMIZ | 3 | 08-02-2007 14:01 |
Onur abimin mırmırı | Taygun KOCABIYIK | Videolar | 20 | 29-12-2006 13:59 |
ONUR SATI HOŞGELDİN (bnttn) | aserkansatı | Tanışma | 7 | 10-11-2005 21:46 |
Hoşgeldin Onur Sengun | aserkansatı | Tanışma | 2 | 08-11-2005 06:59 |