|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Bizim akrabalarımız var çok yakın.Onlar her sene gidiyor Ayvalığa.Onlardan da bilgi alacağım.Aslında onlarla gitsek çok iyi olur.Hem çok iyi aramız var hem de yaşıt tüm aile fertleri.Akraba orada tekne ile açılıyordu.Çok güzel balıklar çıkartmış.Onlarla gitsek tereddüt etmem zaten.Hem başka bir yer görmüş olurum.Ama Enez!e gitmeyi de çok istiyorum.Bayağı bi alıştım.Ama yeni yerler görmek herzaman güzel oluyor. Saygılarla...
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Yunuscan sen kral misinayi alsan güneste birakip tuzlu tuzlu arabanin arkasina atsan bile dayanmaz..Boru degil, tuz bu
Mitsubishi Viking bende kullaniyordum ve herzaman icin memnun kalmisimdir.Yapacagin sey cok basit. Oltalarini tuzlu suda birakmayacaksin Her avdan sonra makinenin kafasini tatli suya tutup yikiyacksin Muvaffak Abinin kullandigi Discovery de güsel bir misina...
![]() |
![]() |
#13 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Saygılar.
![]() |
![]() |
#14 | ||||
Miço ![]()
|
![]() kardesim yunuscan, daha öncede dedigim gibi tercih olarak Ayvalik olsun balik avlamak icinde ayvaligin her tarafi karadan balik avina müsaitttir (merkez ve liman ici haric) ben gecen sene cunda adasinda (Alibey adasiolarak gecer) dalga kiranin enucunda sülüne yemiyle baya bir kocagöz tutmustuk. dalga kiranin biraz ilersinde cekek yeri var ordanda avlanabilrsin ama tekne turunu ihmal etme.her zaman otobüsler calisiyor cundayla ayvalik merkez arasina. yani sorun olmaz zaten otobüsler benim dedigim otelin tam önünden geciyor.baska ögrenmek istedigin birsey varsa bana herzaman yazabilirsin.simdiden iyi tatiller dilerim rastgelsin.
![]() |
![]() |
#15 | ||||
Miço ![]()
|
![]() ayrica gidersen kendinde görceksin tezgahlarda cok balik cesidi var zaten buda oranin verimli bir mera oldugunu gösteriyor.zeyinyag almayida unutmayin cok kaliteli ve meshurdur.
![]() |
![]() |
#16 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Teşekkürler...
![]() |
![]() |
#17 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Viking marka iyidir yunuscan. Korella diye bir marka var 0,35lik kullanıyorum inan kopmuyor ellerimi paramparça ediyor hele hasan abim bir düğüm öğretti şimdi 2 kat dayanıklı oldu. 100 metresini 7 milyona almıştım en son. 0,35 iyi ama sen hangi kalınlıkta misina kullanıyorsun onu bilmiyorum. Ve levrek avlamak istiyorsan en az 0.30 misina kullanman gerekir diye düşünüyorum. O zaman iş makinanın kalama ayarına ve senin düğümlerine kalıyor. viking ultra slikon dan ziyade normal sarı ambalajlı olanı daha güzel gibi geldi bana. Daha iyi misinalar var ama fiyatları öğrenci adamın bünyesini sarsar yinede babanı kafaya alıp malzeme almaya götürebilirsen sana kesin tavsiyem şudur ultra asso 0.26 lık misanayı düğüm atmadan koparmak zaten imkansız ama düğüm attığım halde kopmuyor meret
![]()
![]() |
![]() |
#18 | ||
Guest
|
![]() wiking marka iyidir hesaplıdır da ama kırmızı makaralar flouresan oluyor..
mesela kefalde durgun suda hayvanı tedirgin ediyor...ben yaşadım.. mavimsi bir renk alıyor misina resmen gözüküyor.. |
||
![]() |
![]() |
#19 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() ultra silikon modeli öyle garip renkten renge giriyor muvaffak abi hammaddesinden kaynaklanıyor sanırım.
![]() |
![]() |
#20 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
zeytineli...yorum bekliyorum.... | umutec | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 8 | 10-10-2008 19:26 |
İyi dileklerinizi bekliyorum | nevzat | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 15 | 14-03-2008 18:17 |
tavsiye bekliyorum şişme bot hakkında | massimo35 | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 3 | 13-03-2008 11:34 |
Lütfen Yardim Bekliyorum | BLACK SHARK | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 2 | 16-08-2007 12:08 |
Ustalar bilgilerinizi bekliyorum | freediver | TATLI SU AVI | 6 | 28-05-2007 23:29 |