![]() |
#11 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() yok ben öyle tuzlama tarzi degil hani tuzun icine gömüp firinda yapiyorlar onu dedim.tadini merak ettim yarin yapacagim insallah
![]() ![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | ||||
Miço ![]()
|
![]() merhaba kardesim muvaffak abime ek olarak burada işin sırrı tuzu bir kapta sirkeyle karıstırıyorlar sonra tuza gömüyorlar ayrıca karın açık yerlerini mümkün oldugu kadar kapatıyosun cunkü balık suyunu dışına kaçırırsa aşırı tuzlu olur demişti bir zamanlar trt....afiyet olsun
![]() |
![]() |
#13 | |||||
Kaptan
|
![]() selçuk kardeşımın dedığı gıbı yalnız fazla sırkeleme yoksa tuz erır balığı kapatamazsın yoksa melıh kardeşım alabalıkta güzel olur ama muvaffak abının dedığı gıbı ırı balıklar daha güzel olur melıh kardeşım unutmadan katırlatayım tuza gömcekzen altıda tuzlu olcak metale temas etmesın sana şımdıden afıyet olsun
NOT balıkları lımonlu zeytınyağında 2 saat yatır ![]() saygılar sevgıler rastgelsın |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() yahu öyle bir gaza geldim ki anlatamam ya. bakalim becerebilecekmiyim
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#15 | ||||
Miço ![]()
|
![]() Bence olacak bişeyler en kötü ihtimal %30 nu yersin
![]()
![]() |
![]() |
#16 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() hadi bakalim ne olacak görecegiz
![]()
![]() |
![]() |
#17 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Kardeşim biraz geç oldu demezsen aşagıdaki linki tıklayı ver Sinan kardeşimizin tuzda yaptıgı ve anlattıgı akya kafası mükemmel.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Ali Galip KAYA A rH (-) aligalipkaya@gmail.com (Genel) aligalipkaya@msn.com (msn görüşmeleri için) [email]aligalipkaya@ttmail.com (özel) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] skype: aligalipkaya |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#19 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() salamuraya yatırdıklarını duymustum arkadaslara bı sorayım
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | ||||||
Tayfa ![]()
|
![]() ![]() ![]() Alıntı:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Kullanılan yemlerin etkilerini arttırma yöntemi (Özel tarif) | xnode | Suni yemler,Suni Yem Tarifleri, Koku Yayıcılar | 34 | 08-11-2011 01:30 |
çıpura için avlak tarif edebilirmisiniz. | baris1975 | DENİZ AVI KARADAN | 2 | 10-12-2008 00:01 |
Sardalyalı dip kıbrısını tarif edebilecek yok mu? | Anıl ÜNALAN | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 35 | 10-09-2008 16:06 |