|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Devam et ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() Cumhur abi parası dert olmasa bile seyahatlerde sorun oluyor.Saygılarımla...
![]() |
![]() |
#13 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
yok be yunuscugum , sakin alinma . seni kirarmiyim , bizim Cumhura geyik olsun dedim.... iste böyle tatli sohbetlerle taniyacagiz birbirimizi ..16 yas masallah güzel bir dönem ![]() ![]() ![]() rastgelsin
![]() |
![]() |
#14 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() Saygılarla...
![]() |
![]() |
#15 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() bir yorum da ben yapayım dedim
![]() deniz kenarında oturuyorum ve çoğunlukla at&çek yaparak kıyıdan avlanıyorum.şuan kullandığım mitchel'in teleskobik kamışı.parçalı da var(ucuza- 12 ytl-edinmiştim)onu tekneyle gittiğim zaman sırtı avında kullanıyorum.ama at&çek için 52 ytl ye 2-8 gr. atarlı shimano marka bir parçalı kamış buldum hisar balıkçılıkta(izmir-kemeraltı).aynı yerde yine shimano marka hem parçalı hem teleskobik(adamlar yapmış..) bir kamış var.küçülünce 30 cm den kısa oluyor.e tabi tuzlu biraz-160 ytl civarında...daha da ucuza bulabilirsem kıyıdan da parçalı kullanmak istiyorum.nedeni ise daha dayanıklı ve (bence) kullanışlı olması.ne kadar bakım yapsak da teleskobikler çabuk yıpranıyor.. sonuç olarak; ekonomiklik,fonksiyonellik ve alışkanlık üçgeninde kişinin kendisine göre optimal noktayı bulabilmesidir.. ![]() saygılar..
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Lütfen yardım!!!!! | Kamil ESEN | Deniz Balıkları | 13 | 30-07-2010 22:51 |
Lütfen yardım... | kungfucu07 | DENİZ AVI KARADAN | 0 | 08-09-2008 16:58 |
Lütfen... | hijacker54 | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 4 | 18-02-2006 17:54 |
Takım Çantasında Olmazsa Olmazlarınız Neler?? | Taygun KOCABIYIK | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 4 | 17-10-2005 04:13 |