Geri Git   RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI > SOHBET ve EĞLENCE > TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER

TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında...

Yanıtla

Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 01-08-2007, 09:36   #11
burcu
Oltacı

Yanit veren herkese cok tesekkur ederim

Benim tanistigim kadin, kocasi oldugu icin tek basina baliga cikiyormus ve yuzme bilmiyormus! Dert olmustu icime. Aksama dogru atiyor da agini, daha az mi balik aliyor acaba demistim. Gerci herkes baligin da "eskisi gibi" olmadigini her firsatta dile getiriyor. "Eskiden evlerimize goturdugumuz baliklari bugun kooperatife satiyoruz" demisti Semiha Abla. Bir de girgirlar supurge gibi supuruyormus baligi anladigim kadariyla ondan yakinmisti.

Herkese kolayliklar dilerim.
Eski 01-08-2007, 09:49   #12
Anıl ÜNALAN
Coast Guard.

Anıl ÜNALAN kullanıcısının avatarı

Alıntı:
burcu tafarından gönderildi
Yanit veren herkese cok tesekkur ederim

Benim tanistigim kadin, kocasi oldugu icin tek basina baliga cikiyormus ve yuzme bilmiyormus! Dert olmustu icime. Aksama dogru atiyor da agini, daha az mi balik aliyor acaba demistim. Gerci herkes baligin da "eskisi gibi" olmadigini her firsatta dile getiriyor. "Eskiden evlerimize goturdugumuz baliklari bugun kooperatife satiyoruz" demisti Semiha Abla. Bir de girgirlar supurge gibi supuruyormus baligi anladigim kadariyla ondan yakinmisti.

Herkese kolayliklar dilerim.
Gerçekten popülasyon çok düştü bunu gerçekleştiren her zaman gırgırlar değil gırgırlar sadece sürü balığına müdale edip sürüyü kaldırabiliyor genelde uzatma ağcıları(Örnek verdiğiniz Semiha abla gibi) etkilemez. Çünki uzatma ağcıları dipteki balıkları yakalıyabiliyor; Karides, dil , çupra(nadir olarak) tavuk balığı felan, gırgırlar orta suda sürü halinde gezen balıkları avlar o yüzden pek katledici değildir.Katledici olan TROL'lerdir arkalarından attıkları büyük torba şeklindeki ağ ile dip zemini tararlar dipte ne var ne yok alırlar ufak taşlar, orta boy taşlar, balık yuvaları ,yavru balıklar vs. yani asıl katledici olan gırgır değil troldür..

Saygılar.
Tekrardan aramızda hoşgeldiniz umarım her daim bizimle olursunuz...
Telefon : 05058552330
Ziraat Teknikeri

Anıl ÜNALAN Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Sosyal Paylaşım

Gönderme Kuralları