|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
nevzat kardeşım çok sağol dılerım sanada rastgelır.bende en az senın kadar zevk duyarım teşekkürler ![]() ![]() ![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
sıkıntılarının bıttığıne senın kadar bende sevındım.kardeşınede yürekten mutluluklar dılerım. sadece şansım yaver gıttı ondan güzel bı balık denk geldı. sen her zaman trofelerını tutarsın kardeşım.bundan emınım. ![]() görevınde başarılar avında bereket olsun sevgıler ![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
cumhur kardeşım şansımız ıyıydı yoksa balık malık dızemezdık. o büyük paşayı gece 2.30 cıvarlarında serkana sürprız olsun dıye şans gele tuttum şans şans ![]() ![]() suy adımı deyılde sana mektup yazmak ıstıyorum ![]() saygılar sevgıler rastgelsın |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
kendını bı ara ayarlada paşalar göç etmeden yolcu edelım ne dersın. |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#17 | ||
Guest
|
![]() Hasancım Akrep felan demişsin ne iş? bildiğimiz akrepten mi gördünüz anlatsana millete bilgi olsun.. aman dikkatli olun ha..
|
||
![]() |
![]() |
#18 | |||
Kaptan
|
![]() hasan abi ikide bir şans deyip durma.tamamıyle ustalık işi bu şansla mansla alakası yok.ustalık ve hüner yeri bilmek avı tanımak yemi bilmek takımı yapmak bunların hepsi şansla alakalı mı sorarım sizlere.sen tanıdığım en iyi balık ustasısın benden sonra tabiki..
![]() ![]() madem şans tı amma şansız bir sitemişiz sadece bir kişiye gülmüş.. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |||||
SHARK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Böyle güzel ve keyifli vakit geçirmeniz çok hoş, allah içinize sindirsin. Ben bu hafta sonu çalıştığım için sizlere katılamadım. güzel bir sürpriz olacaktı ama sağlık olsun başka zamana. Avınız bereketli geçmiş tebrik ederim Hasan abinin kuzu da harika. Sanırım Serkan kardeşim izleyici olarak katılmış arkadaşların arasına yada şanssızlığının kurbanı olmuş. RASTGELSİN
![]() |
![]() |
#20 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
arkadaşlar ben 12 senedır orada ılk defa akrep gördüm gıden arkadaşlar da dıkkat etsınler.ne olur nolmaz.balık keyfı acıya dönmesın. saygılar sevgıler. |
||||||
![]() |
![]() |