|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | |||
Kaptan
|
![]() eveeettt.gerçekten klasikleşen bir görüntü oldu artık bu.hasan abi sana sonsuz teşekkürler hiç çekinmeden meranı bizlere tanıttın taa oralara onca yolu tepip balık tutmak varken sen bizlere balık tutmasını öğretmeye çalışarak güzel zamanını harcadın ya sana teşekkür etmek bile bence yetmez.samimiyetle söylüyorum ki senin elin kaçkere öpülür bilmem...
tüm balıkçı dostları senden bişeyler öğreniyo bu işe gönül vermiş herkezin yanındasın allah seni ve senin gibi ustaları başımızdan eksik etmesin.engüzel paylaşımlar o deniz kenerında elimizdeki nevalleleri hiçbirşey düşünmeden paylaşınca ortaya dökülüyo...sen var olduğun sürece ben bu sitenin butür paylaşımlara dahada şahit olacağı inancındayım.iyiki varsın canııımm abim.saygılar... NOT: bu arada kadro bukadarzenginken artık bir maç zamanı gelmedimi arkadaşlar hadi oragnizasyon ayarlayalım nedersiniz.. |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Samet abi Hasan üstadı izlemene sevindim o tadı sende aldın artık istesende zeytinleri ve hasan abiyi bırakamazsın
![]() Hasan üstada laf yok tebrik etmeye bile gerek yok o alışkın böle şeylere ![]() Seni tebrik ederim Samet abi zeytinler kolay bir avlak değildir balığı nazlıdır nazını gerçekten çekmesi zordur.Havayı kıstırması felan zordur ama havayı kıstırdın mı olay bitti neyse çok konuştum tebrik ederim zeytinelinde siftahı yaptın orada veya başka bi yerde devamı gelicektir umarım fazlasıyla devamını getirirsin.. Saygılar Haaa bu arada hasocum senide tebrik edeyim tebrik etmicem sandın ama yanıldın ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#13 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Hasan ABiyle baliga giden bos dönmüyor .....
Hasan Abi gelecegin Amcalarindan biri ![]() Tebrikler iyi av olmus.....
![]() |
![]() |
#14 | |||||
Miço ![]()
|
![]() Guzel sozleriniz ve dusunceleriniz icin hepinize ayrı ayrı tesekkur ederim.
Hasan abi 10 Numara adam gercektende.Hem karakteri olsun hemde Balıkcılıgı. HEpinize Saygılar Sevgililer. Bir organizasyon fena olmaz serkan abinin dedigi gibi ..
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Samet kardeşim ne mutlu sana ki Hasan abi ile birlikte o güzel ortamın zevkini doya doya (demiycem çünki o ortama doyum olamayacağını çok iyi biliyom)yaşamışsın,tebrikler.Hasan abi klasiklere devam,inşallah abi inşallah anladın sen onu.
![]() |
![]() |
#16 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Güzel Av güzel görüntüler - tebrikler ... afiyet olsun .
selamlar -rastgelsin
![]() |
![]() |
#17 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Ustaların ustası Hasan ustam yine yapmış yapacağını tebrik ediyorum. Bu hafta maviler ve beyazlar olarak sahalarda çarpışma zamanı diye düşünüyorum
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#18 | |||||
Miço ![]()
|
![]() haklısın nevzat abi doyum olmuyor ..
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() samet, hasan abiyi yakalamışsın paşalarıda götürmüşsün.tebrik ederim.mercanlar erkek mercan galiba.hasan abi geçen seneye göre paşalar azalmaktamı, çoğalmaktamı.akrep konusu beni de korkuttu açıkçası.
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Abi çok şanslısın.Hasan abi gibi bir üstadla av yapmışsın.Hayallerime giriyor artık hasan abiyle av yapmak.Balıklar çok güzel.Fazla söze gerek yok.
Rastgelsin...
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
8,agustos.gümüldür | mufi | DENİZ AVI KARADAN | 17 | 10-08-2007 12:57 |
Hasan 64 | ADNAN | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 26 | 19-07-2007 22:39 |
Hasan bey hoşgeldiniz.. | Uzm.Dr.Rastgele | Tanışma | 3 | 18-10-2006 17:20 |