|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() mercanların efendisi rauf kaptanım tebrikler
![]() ![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | ||
Guest
|
![]() Vayy Rauf um yine döktürmüşsün...afiyet olsun...
|
||
![]() |
![]() |
#13 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() tebrikler rauf abiçim çok güzel av olmuş
![]() ![]() ![]() ellerine kollarına sağlık,afiyet olsun ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#14 | |||||
Miço
|
![]() maşallah balıklar inci tanesi gibi dizilmiş yan yana,elinize sağlık..
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Abi kırmışsın kuzuyu
![]() Bu aralar çok kalabalık oralar, Bu arada ciddi bir diş tedavisi görüyorum, doktor bir süre daha dalış yapmamı önerdi. Şu dişim düzelsin sinaritlerin diş tedavisine başlayacağım bende ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] selamlar. |
|||
![]() |
![]() |
#17 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Saol abi hemen bakıyorum.
Kılçık ne demek abi en kıral sinariti senin teknede yicez canlı canlı, kısmet, ortam biraz boşalsın, kalabalık azalsın başlarız ufaktan... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() ada eğer uydunuz varsa yaban tv yi mutlaka ama mutlaka yükletin ve seyredin teşekkürler
cevabınıza teşekkür ederim yanlız sen ben onlar birileri herkez üç beş taneden bişey olmaz diyor bütün sorunda burda takımınızı büyük balığa göre hazırlasanız dolayısıylada o kadar küçük balığı tutmazsınız 2004 te deniz ve balıkçılık adlı derginin yarışmasında 30 kilo 300 gramlık üç adalarda tuttuğum kuzuyla türkiye ikincisi olmuştum.büyüğünü yakalamaktaki keyif hiç birşeyde yok lütfen beni yanlış anlamayın sadece içi sızlayan doğa insanı biriyim bu arada eğer uydunuz varsa yaban tv yi mutlaka ama mutlaka yükletin ve seyredin teşekkürler |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Gerence koyu fatihi KUZU BUNLAR KUZUUUU :) | kaptancemal | FOTOĞRAFLARIMIZ | 10 | 05-05-2009 09:06 |
antalya kuzu avı videoları | shark1 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 7 | 09-03-2009 21:24 |
KUZU BALIĞI avı(video) | Rauf | Videolar | 28 | 27-09-2007 04:44 |
2008 Tatil Günleri | baturhan | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 3 | 20-09-2007 22:21 |
ALANYADA Balık Günleri 2007-5 | Rauf | FOTOĞRAFLARIMIZ | 20 | 30-05-2007 10:25 |