![]() |
#11 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Arkadaşlar Kusura bakmayın Vala yenı ezaneyı kapadık aklım gıtmış işte ben yakup Ezanede calışı yom bı ara veterınerde de calıştım Benımde az bıraz bılgım var yanıı Gecensene bı akeıyat yaptık veterıner abımle birlikte Ben 19 Yaşındayım bu kadar yeter mı sızceE
![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | ||
Guest
|
![]() Yakup kardeş bak hepimiz bir şekilde
ad/soyad/dogum tarihi/ ve yaşadıgımız şehri /kasabayı vs.yazmışız..hatta işimizi bile yazmışız.. sence bir sorun mu var ? neden yazmıyorsun?? |
||
![]() |
![]() |
#13 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() ya o kadar derıne gırmeyelım 18 yaşındayım dedım ya yakup dıyın yeter zmanla tanırsınız
kendımı emnıyete hısetım yav Soru üstüne soru ![]()
yakup akbey 11/25 ş.urfalıyım Bu mesaj en son " 06-09-2007 " tarihinde saat 18:16 itibariyle yakup tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#15 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Anladım ilk önce şunu söyleyelım forum cok güzel olmuş yapanada uraşanada ellerıne sağlık demelıyım
![]() |
![]() |
#16 | ||
Guest
|
![]() Urfalı kardeşim..bende Diyarbakırlıyım aslen.. ha şöyle tanıyalım seni..(şu 11/25 i de düzelt)
sonra forum için dediklerine teşekkürler...herkesin katkıları ile oluyor bunlar. sende katılımcı olursan seninde payın olacak... (urfalısan ezelden göynün geçmez güzelden ) hadi bakalım rastgele |
||
![]() |
![]() |
#17 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Fanusta balık beslenmesine tamamen karşıyım.Hele hele japon balığının beslenmesine.Çünkü japon balıklarının dışkıları sudaki oksijeni yakmaktadır.Bu yüzden sürekli bir hava temizlenmesi gerekmektedir.Ama fanusta bakılabilecek tek balık betadır.Bir dişi bir erkek bakmanızı öneririm.Yavrularınız da olur.Beta labirentli balıktır.Dışarıdan da hava alabilir.Zaten büyük akvaryumlarda yaşamayı pek sevmezler.Eğer fanusta bakacağım daha fazlasının sorumluluğunu alamam diyorsanız beta alın...Enerjisi fazla olan yemleri kullanın.BEnce en güzel yem tetra-min pul yem.
Saygılarımla....
![]() |
![]() |
#18 | |||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
At-çek yardım | fahrettin | AT-ÇEK | 2 | 02-10-2011 19:49 |