|
Resmi Avcılık Duyuruları Sirküler, yasaklar ve benzeri konular... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
![]() |
|||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Daha bugün bAlık haline gittim..
Lampuka kaynıyor.. Üzerlerine akya - kofana yazıp millete satıyorlar... Bimeyen da aaa bak akya aldım diyor...
![]() |
![]() |
#13 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
#14 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() siz bir de antalyada sabah yeni limandaki mezatı börün. büyük,küçük gözünün yaşına bakmadan altı okka ne varsa denizde toplayıp geliyorlar. onun için bence balıkçılık oltayla tek tek yapılan avdır.zira balıkla mücadele ederken ona kaçma şansı da veriyoruz.ya trollerde öylemi. dipte ne varsa topluyor.balık yuvasını dağıtıyor.bence her hayvanın yaşam hakkı vardır. ben buna hürmet ederim.balıkçılık budur.herkese saygılar.aoltanız elinizde,heyecanınız kalbinizde daim olsun.
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Rauf abi dediklerine aynen katılıyorum..
Kesinlikle herşey denetimde bitiyor. Bu da ülkemizin acı gerçeği çünkü her konuda böyle malesef.. Umarrım bu durum değişir.. bunun için de bence eğitim çok önemli... Hepinize rastgelsin..
![]() |
![]() |
#16 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Aşırı lampuka akını var her yerde lampukaya rastlanıyor.Taygunla benim karataşta kıyıdan 20 mt den daha bile az mesafede gördüğümüz bile oldu.Güzelbahçe limanda millet illallah dedi artık her levreğe sırtı çekenin sırtısına her kolyoz avcısının zokasında bir lampuka oluyor ve her balıkçı tezgahında 10 ar 20 şer balıklar oluyor.Nerede bu yasak hani nerede sirküler alıcı öldürmüyolar ki avcı avı kessin.Bu konuda yapılabilicek birşey yok sanırım sonuçta bu ülkede Sirkü yasası var ama ilgili hareketleri yapan yok.
Saygılar..
![]() |
![]() |
#17 | ||
Guest
|
![]() Evet anıl işte bütün problemler buradan kaynaklanıyor yasa cıkartıyoruz takibi hak getire.her şeyimiz yarım ama her şeyimiz yarım tamamlanmasıda iş işten gectikten sonra oluyor maalesef.
|
||
![]() |
![]() |
#18 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Birde lampukaları lüfer diye satıyorlar tanesi 2 ytl gırgırlar kökünü kazıyor ama amatörün tutacağı 3-5 lampuka yasak.
![]() |
![]() |
#19 | ||||
Organizatör
|
![]() Rauf abi aynen lambuka yasaklar listesine yanlışlıkla yazılmıştır, bilgisini bugün kuzenimden öğrendim, kuzen su ürünlerinde prof. yanlışlıkla yazıldı ama yasak yine yasaktır diyor
![]()
![]() |
![]() |
#20 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Lambuka avı oltaları | Reşit | Takım Çeşitleri | 24 | 15-10-2011 16:46 |
Av Yasağı 15 Gün Ertelendi | Taygun KOCABIYIK | Resmi Avcılık Duyuruları | 10 | 13-04-2009 20:24 |
lambuka avımız | henesen | FOTOĞRAFLARIMIZ | 19 | 22-11-2007 12:52 |
lambuka avı | henesen | FOTOĞRAFLARIMIZ | 4 | 30-10-2007 16:33 |
avlanma yasağı | iskorpitos | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 10 | 19-05-2006 05:21 |