|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | |||||
Kaptan
|
![]() adnan abııııı senın alacağın olsun
![]() sen sağ ol vaaar ol herzaman. saygılar sevgıler |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Adnan abi alacagın mı olsun vereceğin mi olsun ne deyim, hayırlı av mevsimleri olsun. yanlı bir şey diyecem. ben senlen hiç tekne avına çıkmadım. eğerki bir dahakine benide çağırmazsan ......! hep isparoz tutasın, eline çipura deymesin inşallah.
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#13 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() ah adnan abı boyozları orda unutmuşsun yaa..ben olsam bı çay demlerdımm bı de boyozz nası olurduu hee..bak cnm çektı yakında buyuk bı organızasyona layıktır bu sıtee..hep beraberr..
![]() saygılar;sevgıler
Hüseyin Caner BALIKÇı 04/05/1989 Altındağ/İZMİR/TÜRKİYE Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi vazifen, Türk istiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur! O ŞİMDİ ASKER ş=222 Bu mesaj en son " 07-10-2007 " tarihinde saat 11:51 itibariyle Taygun KOCABIYIK tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Vallaha ne diyim abicim...Hayatımda yaşadığım en komik balık avımdı diyebilirim...Livarı kaptıran Haldunuma,Livarı kapan Mertikoma,muhteşem yorumları ve kameramanlığı için Adnan abime ve muhteşem bir bilek hareketiyle çiçinayı kepçeleyen kendime çok teşekkür ederim...
![]() Allah muhabbetimizi bozmasın...inşallah her avımız en az böyle neşeli geçer...balık için aynı şeyi söyleyemicem tabi ![]() ah ah....o lambukalardan birini oturtabilseydik tam süper olucaktı ama neyse artık...gerçi yasak ama olsun be abicim...onu oltanın ucunda hissetmek bile yeterdi bana...salardık sonra ![]()
![]() |
![]() |