![]() |
#11 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Not: Pike galiba turna baligi imis.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||
VİP ![]()
|
![]() Mehmet aramıza hoş geldin.Benim avlaklarım genelde Urla cıvarlarıdır.Sizin buralarda avlandığınız zamanı bilmiyorum ama eski yılların balıkları artık kalmadı malesef.
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |||||
Miço
|
![]() Mehmet hoşgeldin,iyi paylaşımlar dilerim..
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |||
Kaptan
|
![]() hocam hoşgeldiniz keyifli paylaşımlar dilerim..saygılarımla..
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Mehmet bey hoşgeldiniz,keyifli paylaşımlar .
![]() |
![]() |
#16 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Tesekkurler arkadaslar... hosbulduk
![]() 1990'lara kadar yazlari Cesmealti'nda avlaniyordum. Cogunlukla Mavi Plaj bolgesinde karadan olta ile, Cipura avi. Genelde sardalya kullanarak. Bazen de kayikla Hekim Adasi aciklarinda mercan avina cikardik. Ayrica Mentes veya Ada Yolu'nda zipkinla avlanmaya da gidiyordum. Maalesef ben de Urla ve Cesmealti'nda eski baliklarin kalmadigini duydum. Yine de, bundan 2-3 yil once bir gittigimde Mavi Plaj'dan 3 tane Cipura yakalamayi basarmistim ![]()
42 / Izmir-Ingiltere Bu mesaj en son " 11-11-2007 " tarihinde saat 12:27 itibariyle mehmet07 tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Valla burada henuz hic baliga cikmadim - pek mesgul olamadim balikcilikla. Dedigim gibi (cogunlukla) tatli su olmasi beni caydiriyor, bu konuda pek bilgim yok. Ama yine de eger elime bilgi gecerse iletecegim.
![]() |
![]() |
#18 | ||
Guest
|
![]() hoşgeldin hayırlı olsun livarın balıkla dolsun
|
||
![]() |
![]() |
#19 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Sn mehmet bey
hoşgeldiniz pişman olmayacaksınız. farkı farkedeceksiniz. selamlar saygılar.
Huzuru bulduğum ve mutlu olduğum yer.... deniz. Oğlum ve ben sizi seviyoruz. Ender ÇAM 1966 A Rh + İzmir-Balçova 0 232 459 24 10 0 507 747 63 32 endercam35@gmail.com ender.cam@windowslive.com [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() S.a arkadaşlar bende Aranıza yeni katıldım.İstanbul İstinyeden katılıyorum.Burada ben kendi yatımın ve sürat teknemin kaptanlıgını yapıyorum.Bunun yanı sıra Balıgada Çıkıyorum..Ekstra olarakta deniz motorlarının tamir onarım ve bakımını yapıyorum.Bu siteyi mika cam arar iken sans eseri buldm bende denizi severim birde bu siteye deniz motorları die bir katagori açılırsa cok iyi olacaginin görüşündeyim.Site kodlamakla mesguldum Öndecen bıraktım ==)) inşalah iyi vakit geçiriris
Serhat, ![]() |
|||
![]() |
![]() |