|
Deniz Balıkları Türkiye denizlerinde yaşayan balık türleri hakkında bilgilerin toplandığı bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() rauf abi zaten sitedeki balon balığı ile ilgili olan yazıları ve haberleri okudum ve bir daha asla yemem. Ama balon avlamaya devam, en azından azaltmış oluruz...
![]() |
![]() |
#13 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() bu balığın çenesi tıpkı bir yankeski gibi.dümdüz ağız boyunca uzanan keskin dişleri var. ayrıca yukarıda denildiği gibi vücudunda tetradoksin var. yendiğinde nalları dikebilirsiniz. aman ha dikkat!!!
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() sevimli yaratıklar. 2. ve 4. fotoğraftakilerden yakalmışlığım var.. yenmediğini biliyordum i atacaktım yandaki amca istedi ona vermiştim. inşallah kötü birşey olmamıştır amcaya..
![]()
![]() |
![]() |
#15 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() bu balıktan sıksık tutum , zehirli oldukları hakkında genel bir kanı bulunmakla beraber antalya körfezinde tutulanların beraber balığa gittiğimiz diğer balıkçılar tarafından da yendiğini duydum,ben de yedim bundan sonra yermiyim bilemiyorum.Buzlukta bir manga kadar duruyorlar.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
balık tutmanın en güzel yanı oltana neyin takıldğını bilmeden onunla uğraşırken yaşadığın heyecandır. Bu mesaj en son " 21-03-2008 " tarihinde saat 02:21 itibariyle JASH tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Yakaladığım bu balıktan birkaç foto daha.
![]() |
![]() |
#17 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
![]() |
#18 | ||||
Miço ![]()
|
![]() Rauf abi zamanında balon balığıyla ilgili güzel bilgiler vermiş anlaşılan bu balık egeyede geldi .Rauf abimizin başına gelenlerle neredeyse aynı olay başıma gelenler .Havalar düzelir düzelmez telden bi takım yapıp dahada emin olmam lazım.
![]() |
![]() |
#19 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Dostlar,
Balon yada kurbağa balığı adını ne derseniz diyin. FUGU balığının yakın akrabası. Deri altında ve Kara ciğerinde toksit maddesi çok yoğun. Kas spazmına neden olmakta ve nefes durmakta burada çok kedi yemiyor bile yemiş olanında öldüğünü gördük. Oltada balık alırken birden kesiliyor ve balon gelmeye başlıyor anladığım saldırganlığından mevcut balığı dağıtıyor. Lütfen bu balığı yemeyin ve imha edin. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |||||
Miço ![]()
|
![]() çok ilginç, inşallah bu balığın köküne kıran girer.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Naylon balığı (ateş balığı) (Sargocentrum rubrum) | CaTSiLeNcE | Deniz Balıkları | 20 | 23-11-2012 17:01 |
Balon balıkları Balıkçı ağlarını Parçalıyor... | resat_beri | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 0 | 21-09-2009 10:50 |
Balon Baliği Uyarisi. | Rauf | SAĞLIK | 17 | 10-07-2007 09:29 |
avlanma bölgeleri ve balık cinsleri | halil_ | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 4 | 27-06-2007 23:51 |
Balon Baliği Demiştik | Rauf | Videolar | 12 | 18-06-2007 19:21 |