|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | ||||
Organizatör
|
![]() İsmail abi bu levrekler seni walla gençleştirmiş desem yeridir, bizlerde seni izlerken balıklarına baka baka büyüyüruz helal olsun abime .......
![]() ![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() İsmail abi tebrik ediyorum harika birşey vallahi...
O canavarı geçen hafta sinema gibi seyrettim denizde... Rüyalarıma girdi vallahi.. Abi tekrar tebrik ediyorum Seni tek geçiyorum ... ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#13 | |||
Miço ![]()
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tebrikler. Şansınız daim olsun.
![]() |
![]() |
#14 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() tebrik ederim ismail abi.yakalanabilecek en güzel levreği yakalamışsın.ismail abi levreği hava karardıktan sonra at çekle mi yakaladınız? biraz bilgi rica ediyorum.
saygılarımla.
![]() |
![]() |
#15 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() ..
selamlar saygılar
Huzuru bulduğum ve mutlu olduğum yer.... deniz. Oğlum ve ben sizi seviyoruz. Ender ÇAM 1966 A Rh + İzmir-Balçova 0 232 459 24 10 0 507 747 63 32 endercam35@gmail.com ender.cam@windowslive.com [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() baba büyüksün...tebrikler harika balıklar...saygılar
![]() |
![]() |
#17 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() tebrikler güzel bir macera olmuş bizlerede anlatırsan nerde, nasıl, ne zaman gibi
belki bizde birşeyler öğreniriz o kadar büyük olmasada bizi mutlu edecek birşeyler yakalarız bol şans iyi maceralar.
Ali KOCA~Sinop~Erfelek 1966 İzmir doğumlu [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ali_koca_57@hotmail.com [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | ||||
Miço ![]()
|
![]() Ellerine sağlık,
Çok güzel bir av olmuş, daha büyüklerini yakalamanı dilerim.rastgele.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
12,200 gr LEVREK | müjdat | FOTOĞRAFLARIMIZ | 34 | 17-11-2009 10:27 |
Levrek | mufi | DENİZ AVI KARADAN | 3 | 20-03-2008 07:02 |
Levrek Ve.. | ismail çakır | FOTOĞRAFLARIMIZ | 21 | 15-06-2007 00:17 |
Levrek | Sohbetcibaba | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 1 | 31-05-2006 08:29 |
Levrek | Anıl ÜNALAN | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 1 | 24-02-2006 05:04 |