![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() foruma yenı üye oldum ve bende katılayım dedım.. tavuk ciğeri konusunda arkadaşlardan cok laf duydum. bununla iyi sazan tutuldugunu soyluyolar bır kac defa denedim ama ya atarken dagılıyo yada balık hemen parcalayıp atıyo bu konuda bılgılı ustalar varsa fıkırlerıyle aydınlanmak ısterım..
sımdıden tesekkur edıyorum..
![]() |
Sponsored Links |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Hiç bu yemle avlanan oldu mu ? (Tavuk göğsü) | mercan | Yem Tipleri, Kullanma Şekilleri ve Yemleme | 56 | 16-11-2012 12:57 |
merhaba arkadaşlar bende aileden gelme bir balıkçı olarak aranıza yeni katıldım. | scana_07 | Tanışma | 8 | 09-10-2009 15:29 |
Rastgele arkadaşlar ilk baligimiz iri olarak :)NEDİR ACEP | Body | DENİZ AVI KARADAN | 13 | 05-11-2008 00:05 |
arkadaşlar böyle bi klüp bilen varmı | by_tiger | FOTOĞRAFLARIMIZ | 4 | 30-01-2008 23:08 |
arkadaşlar bu adamların kullandığı yemin adını bilen varmı | çupra | Yem Tipleri, Kullanma Şekilleri ve Yemleme | 6 | 31-10-2007 19:42 |