![]() |
#11 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Çok sevinirim ben sadece ömerliye takılıp kalmışım...
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Kaptan merhaba boilinin tarifini yazarmısın.
star/ankara |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||
Guest
|
![]() Çok farklı boili tarifleri var Star.Bizim yaptığımızın tarifini veririm elbette ama Oğuzdan izin almam lazım...
![]() |
||
![]() |
![]() |
#14 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Kaptan bu boili denen balık yemi daha çok avrupada kullanıldığını öğrendim yaklaşık 40 yıldır kullanılan bir teknikmiş. Kaynağı sorarsan uydu kanalları arasında Chasse Peche inanın bu kanalı seyrederken bütün dünyayla ilişkim kesiliyor. Hep merak ediyordum misket gibi renkli renkli şeyler nasıl yapılır nerede bulunur ülkemizde bulunurmu diye internette küçük bir gezinti yaptığımda birkaç tarif gördüm merak ettiğim aynı tarif üzerinemi yapıyorsunuz.
Paylaşmak güzel şey. STAR/ANKARA |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||
Guest
|
![]() Evet biz de Av Günü dergisinden aldığımız tarifle yapıyoruz.Malzemeleri arkadaş aldığı için bire bir ölçüleri bilmiyorum.O yüzden Oğuza sormam lazım.
|
||
![]() |
![]() |
#16 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Tamam kaptan ben seni fazla yormayayım. Haydi rastgelsin
star |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | ||
Guest
|
![]() Boilinin tarifini buradan alabilirsin Star.[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Bu bizim yaptığımızla aynıymış,ustamız öyle söyledi. ![]() Yalnız avlanmadan önce bir ay kadar yemleme yapman gerekiyor.Ondan sonra Chasse Pechedeki arkadaşları izlerken şöyle rahatça koltuğa yayılıp 'Bu keratalarda benim taktikle avlıyorlar' diyerek etrafa hava atabilirsin, zira tuttuğun balıkları gören ev halkı saygıyla seni dinleyecektir, emin ol.Hadi rastgele kardeş... ![]() Bu mesaj en son " 11-11-2005 " tarihinde saat 01:18 itibariyle aserkansatı tarafından düzenlenmiştir.... |
||
![]() |
![]() |
#18 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Selamlar,
size farklı bir taktik olarak, en son Seferihisar daki krater gölündeki avda kullandığım takımdan bahsedeyim.Sanki kefala gider gibi köpüklü kıbrısınızı hazırlıyorsunuz ve tabiki tek farkı misina çapı ve iğneler olacaktır.Ekmeği dolayın ve varsa sazlıklara doğru gönderin,eğer daha da kamufleli olsun derseniz ,güzel bir ağaç dalına ekmeği köpüksüz olarak kıbrısla dolayın ve su ile rüzgarın akışına bırakın ,inanın sağlam bir yöntem ,denenmiştir |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Merhaba kaptan boili ve tavsiyelerin için teşekkür ederim. Bende sizin vermiş olduğunuz sitede okumuştum demekki aynı tarif ve çok işe yarıyor .Tekrar teşekkürler herkese iyi haftasonları. Haydi rastgelsin. star/ankara
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | ||
Guest
|
![]() Sağol star sanada rastgele.Artık boili işi biraz zor olur bu mevsimde ama belki Ankara civarı iş yapar bilemiyorum.
|
||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
suda yaşıyan canlılar | mufi | Tabiatı ve Canlıları Koruma | 6 | 13-10-2007 21:38 |
tuzlu suda balık... | lambukas | Balık Yemekleri | 1 | 04-07-2007 20:56 |
Tatlı Suda Yılan Balığı Avcılığı | aserkansatı | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 10 | 29-03-2006 16:56 |
Tatlı Suda Yayın Avcılığı | niXiz | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 33 | 30-12-2005 02:00 |
Suda Boğulmalar | Bir Dost | SAĞLIK | 1 | 09-11-2005 12:44 |