![]() |
#11 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Paylaşım için Tşkler
![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Merhaba'lar ustadlarimiza bir amator balikci olarak,bir sorum olucak.makine almak istiyorum,3 tane sectim fakat hangisini alacagim konusunda kararsizim.markalari asagida belirtiyorum,bu konuda yardimci olabilirseniz cok sevinirim.simdiden tesekkurler
Shimano Stradic 5000 FB Shimano Rarenium 1000FA CI4 Shimano aerlex xs 7000
![]() |
![]() |
#13 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() ben hala aradığım balığı tutamadım mufi (ha bi kere çektim ama o zaman çarpmışım, onu ayrı tutuyorum) bi tutsam rahatlayacam
Bahattin_Genc, şhimano 7000 ve surf kamış alabilirsin, uzun atışlar yaparsın |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Tesekkur ederim MERCURY90 kardesim.Fakat,aslinda ben daha cok jig olta takimi kurmak istiyorum. tekneden atmak icin inanilmaz cesit'ler var ve haliyle insanin akli karisiyor bir de amator olunca cikamiyosun isin icinden.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Çoklu alıntı nedir? Nasıl kullanılır? Önemi nedir? | Taygun KOCABIYIK | Üye olma ve Forum Kullanma Kılavuzu | 10 | 12-03-2010 10:03 |
Alabalık tavada(Tereyağında)nasıl yapılır | MAVİ FENER | Balık Yemekleri | 0 | 05-08-2009 11:14 |
Balık Izgarası nasıl yapılır | MAVİ FENER | Balık Yemekleri | 6 | 04-08-2009 20:33 |
havyar nasıl yapılır ? | kutluhan | FOTOĞRAFLARIMIZ | 13 | 14-04-2007 21:21 |
Rüzgar Tahmini Nasıl Yapılır | Bir Dost | METEOROLOJİ | 3 | 13-09-2006 12:14 |