|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | |||||
SHARK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Mükemmel bir gündü, Çok iddialı bulabilrsiniz ama, yola çıktığımız andan itibaren gayet eğlenceli ve muhabbeti bol olacak bir gün olacağı belliydi. Sitemize üye olan fakat tanışma fırsatı bulamadığımız dostlarla tanışıp beraberce olta atmak, kesilen yemleri birlikte kullanmak hepsinden öte, bir ekmeği paylaşıp yemek, tarifi mümkün olmayacak şekilde keyifliydi.
Balık kısırdı, ancak Güven kaptanın ve 2. kaptan Aytaç kardeşimizin balık bulabilmek için uğraşlarıda takdire değerdi. Herkes tavalık balığını yakaladı diyebiliriz. Tabi yakalayıp pinterle birlikte denize geri yollayanlarda vardı. Kısacası balığı kıt olsada, muhabbetiyle, paylaşımıyla, eğlencesi ve keyfiyle mükemmel bir gündü. Bu organizasyon için, ele başımız, çok değerli Ado ve diğer emeği geçen tüm arkadaşlara ve katılıpta birlikte hoş bir gün geçirdiğimiz arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. RASTGELSİN
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | ||||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() O akşam uyku sersemliğiyle hafıza kartını almayı unuttum artık gayret ve çaba sarfet biraz şu videoları yükle.
![]() |
![]() |
#13 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Bugüzel Organizasyonu Kaçirdigim Için çok üzüldüm.bidahaki Sefere Kismet Olur Inşallah Allah Içinize Sindirsin.
![]() |
![]() |
#14 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Başta Adnan abi olmak üzere emeği geçen herkeze çok teşekkür ederim organizasyonu çok güzel yaptılar servis olsun tekne olsun hiç bi sorun yoktu hatta gayet iyiydi.Forumdaki üyelerle tanışmak beni çok mutlu etti şamata muhabbette mest etti.(Haldun abi 10 numara
![]() Balık konusundan kısırdı ama kovalarda boş deildi.Herkez en az toplam kiloluk balık aldı (ortalama 2 balık alanda vardı 4 kilo alanda ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#15 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Sayın organizatör adnan bey bi dahaki sefere şehir hatları vapuruyla uzunada yakınlarına gitmek istiyoruz isteğimizi dikkate alırsın umarım
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#16 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() bu soğuğa rağmen hiç üşenmeden ve üşüdükleri halde,yüreklerinde balık sevdasıyla ısınıp,bu organizasyona katılan tüm arkadaşlarımı tek tek kutlarım
![]() ![]() ![]() ![]() rastgelsin..
![]() |
![]() |
#17 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Bu ne yavvv aman allahım öyle masalsı bir gündüki denizin ortasında koca bir at bile gördük öyle güzel enterasan balık sevdalısı insanlarla tanıştık ki denizdeki ATA bile sırtı çekmeyi düşünen olmuş olabilir başta adnan abi olmak üzere tik li deniz abime tagoya sabah suyu ''özgüre'' sinaamiki ertena günün trofesini çeken okan ve muharrrem abilere ve tabiki teknenin neşe kaynağı olmazsa olmazı HALDUN biladere çok teşekkürler hazırlıksız gelmemize rağmen bizi doyuran tüm paylaşım dostlarına teşekkürler böyle anlarda anlıyor insan nefes aldığını balıklardan bahsetmedim bu seferlik bu hamlık turuydu bizim için bi tavalık yaptık yinede( gopezler tavayı kaplıyor)
![]()
![]() |
![]() |
#18 | ||||
Organizatör
|
![]() Katılımcılara ve düşünce katılımcılarına çok teşekkür ederim özel bir not en benim kadar emeği geçen ve daha fazla emeği geçen Deniz abiyi unutmamak gerekir onunda emeği fazlaydı ona ben teşekkür ederim. Ayrıca 2 hafta aradan sonra tekrar bir tur düzenliyebiliriz, Deniz abi ''hafta sonu gidiyormuyuz'' diye telefon bile etti
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#19 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() ado kardesım ben kaçan o balıgın babasını ıstıyorum
![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Çeşme organizasyonu | efesli_35 | Organizasyonlar | 4 | 25-08-2009 18:41 |
25 ocak 2009 pazar yeni foca balik organizasyonu yapilacaktir | seyirsubayi | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 41 | 02-02-2009 20:08 |
13 Ocak 2008 Mordoğan (Beni bu güzel havalar mahvetti) | Taygun KOCABIYIK | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 27 | 25-01-2008 11:22 |
tekneden balık avı organizasyonu | lüferci 34 | Tanışma | 0 | 23-01-2008 16:21 |
12 Kasım Organizasyonu... | katiti | FOTOĞRAFLARIMIZ | 31 | 29-11-2006 14:55 |