|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | ||||
Miço ![]()
|
![]() Cihan kardeşim balıklar çok güzel amatörbalıkçılığa bir çok kişi için hayatının trofesi denilebilecek balıklarla başlamışsın bahtın herzaman açık olsun rastgelsin.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Bu balıklar amatör ruh anlamında çok erken sayılır bence.Herhalde bundan sonra sırada Kılıç Balığı kalmış
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#13 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Orkinos ve kılıç balığından sonra iş bitmiştir
![]() Tebrikler gerçekten çok güzel av olmuş bu balıkları ne tarafta tuttuğunu öğrenebilirsek sanırım bizim açımızdan bir bilgi olur. ![]()
![]() |
![]() |
#14 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Kardeş ne yapmışsın sen yaa...Kıskandım vallahi.Tebrikler.Darısı başımıza...
![]() |
![]() |
#15 | ||
Guest
|
![]() Cihan kardeşim maşallah bre...yani tam trofelik bunlar...valla helal olsun..
|
||
![]() |
![]() |
#16 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Tebrik ederim Cihan abi bunları uluslararası sularda mı tuttun? Hikayesi yokmudur kuru kuru resimler bile ağzımı sulandırdı hikayesinide dinledim mi tamamdır
![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Kaçırdığınız Balıklar???? | Taygun KOCABIYIK | ANILAR | 27 | 06-11-2011 11:12 |
Güzel BAlıklar | eminkaya | FOTOĞRAFLARIMIZ | 5 | 16-06-2008 19:02 |
Hayalden tuttuğum balıklar... | ykmk | FOTOĞRAFLARIMIZ | 12 | 19-12-2006 16:24 |
İlginç Balıklar | Bir Dost | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 0 | 13-10-2005 08:34 |