|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Miço ![]()
|
![]() gecmıs olsun ınsallah saglıgınıza en kısa zamanda yenıden kavusursunuz
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() gelmiş geçmiş olsun,acil şifalar dilerim
![]() |
![]() |
#3 | |||
VİP ![]()
|
![]() Nevzat kardeşim acil şifalar diler.Bir an önce aramıza katılmanı temenni ederim.Gelmiş geçmiş olsun.
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() nevzat geçmiş olsun kardeşim umarım başarılı bir ameliyat geçirmişsindir.
![]() |
![]() |
#5 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Nevzat abicim geçmiş olsun yeni görüyorum 3-4 gündür siteye girememiştim. Umarım ameliyat yolunda gitmiştir. Yeniden sağlığına kavuşursun
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kaptan
|
![]() hadi bir an önce ol şu amelyatını 22 martta yanımda olcan.çiçeklemi geleyim yoksa paşaylamı ziyaretine.
![]() tüm sevgilerimde saygılarımda sana bratem |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
zeytineli...yorum bekliyorum.... | umutec | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 8 | 10-10-2008 19:26 |
tavsiye bekliyorum şişme bot hakkında | massimo35 | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 3 | 13-03-2008 11:34 |
Lütfen Yardim Bekliyorum | BLACK SHARK | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 2 | 16-08-2007 12:08 |
Önerilerinizi bekliyorum... | ykmk | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 21 | 02-07-2007 10:40 |
Ustalar bilgilerinizi bekliyorum | freediver | TATLI SU AVI | 6 | 28-05-2007 23:29 |