|
Deniz Balıkları Türkiye denizlerinde yaşayan balık türleri hakkında bilgilerin toplandığı bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() bu balığın aynısını at-çek ile yakalamıştım. fakat üçlü sırtından takılmıştı(tamamen şans). balık yakalndığı andan kıyıya gelene kadar dönüp kendi kuruğunu koparmıştı..daha sonra balığı iki parçaya bölüp çelikli lüfer takımına yem yapmıştım.. takım tek saldırı aldı ama saldıran balığı alamadım..lüferdi sanırım.. iskenderunda kayış balığı diye anılır eğer yanılmıyorsam..
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() yusuf abicim çok saol
![]() |
![]() |
#3 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() kesinlikle palaska bu zezon birsürü yakaladım 250 parça 1 er kilodan fazla
![]() |
![]() |
#4 | ||||
FCR/SGR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() emincim...... neyse... sen de nerede enteresan şey var onları tutuyorsun. hadi hayırlısı
![]()
![]() ![]() Cem | 0 RH+ | İzmir | 20 Nisan Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() evet bencede palaska balığı bu, akdenizde gece kolyosa ışık yaktığımız zaman kolyoslarla beraber palaska balığıda gelirdi ama avlamazdık eti pek hoş olmuyor,ama bu palaska baya küçük bir palaskaymış bundan bana palaska olmaz...
![]() |
![]() |
#6 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() aslında daha büyükleride vardı ama resim çekemeiğim için bu resmi koydum
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Bu balığı bilen varmı | Tungaalp_07 | Deniz Balıkları | 25 | 29-10-2011 14:46 |
arkadaşlar böyle bi klüp bilen varmı | by_tiger | FOTOĞRAFLARIMIZ | 4 | 30-01-2008 23:08 |
balık ve oltayı bilen varmı..? +16 | cumhur | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 9 | 06-12-2007 05:01 |
arkadaşlar bu adamların kullandığı yemin adını bilen varmı | çupra | Yem Tipleri, Kullanma Şekilleri ve Yemleme | 6 | 31-10-2007 19:42 |
Beğler Herkez En Çok Sevgiği Balığın Adını Yazsın | hijacker54 | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 56 | 22-11-2006 08:01 |